Werken bij Lidl Salaris

Het Werken bij Lidl Salaris hangt af van de functie die je gaat krijgen bij Lidl. Hieronder hebben we een uitgebreid overzicht van de salarissen als je gaat Werken bij Lidl.

Werken bij Lidl Salaris

Hulpkracht Werken bij Lidl Salaris

Als je gaat werken bij lidl als hulpkracht heb je een all-in salaris. Hier zit ook je vakantiegeld in. Het salaris is uur & leeftijd afhankelijk. Hieronder zie je een overzicht met de huidige salarissen:

  • 16 jaar:   € 5,69    per uur.
  • 17 jaar:   € 6,51    per uur.
  • 18 jaar:   € 7,15    per uur.
  • 19 jaar:   € 8,35    per uur.
  • 20 jaar:   € 11,17  per uur.
  • 21+ jaar: € 13,96  per uur.

Bovenstaande loon is Bruto & zit ook je vakantiegeld in!

Als hulpkracht kun je maximaal 12 uur per week werken en krijg je een reiskostenvergoeding als je meer dan tien kilometer van de winkel woont. De functie is een allround functie. Je vult vakken, helpt met het schoonhouden van de winkel en zit achter de kassa. Je zorgt voor een prettige ervaring voor de klanten van de winkel.

Solliciteren bij Lidl

Ben je nog niet werkzaam bij Lidl? Neem dan een kijkje op de website WerkenBijLidl.nl. Hier staan alle openstaande vacatures op die er momenteel zijn. Voor zowel de hulpkrachten als alle andere functies binnen het bedrijf. Zelf hebben we ook een artikel gemaakt over het Werken bij Lidl dat zeker het kijken waard is!

Uitbetaaldatums Lidl

Nu je hierboven alles geleerd hebt over de salarissen van de Lidl, wil je misschien ook weten wanneer het loon wordt uitbetaald. Hierover hebben we een apart artikel gemaakt waarin we je meer informatie geven over de Uitbetaaldagen van Lidl.

Gerelateerde artikelen