Adverteren op Baan-bij.nl

Baan-bij.nl is een website met ruim 15.000 bezoekers per maand. Allemaal bezoekers gericht op informatie over het vinden van een nieuwe baan, of de voordelen die een bepaalde baan heeft ten opzichte van een andere baan. Een goed publiek dus om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten! Licht je bedrijf maandelijks aan meer dan 15.000 potentiele werknemers uit!

Voordelen adverteren op Baan-bij.nl

Advertentie mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren op de website. We kunnen een banner bovenaan of onderaan de website zetten om het bedrijf uit te lichten. Ook is het mogelijk om een pop-up toe te voegen op de website. Hieronder staan een aantal voorbeelden van de mogelijkheden.

Banner boven website

Het is mogelijk om een banner (met eigen tekst en knop) bovenaan de website te plaatsen. Je kunt deze knop naar je eigen vacature pagina laten gaan of naar de pagina die wij voor je maken (of reeds gemaakt hebben). Hieronder staat een voorbeeld van deze banner die altijd zichtbaar blijft. De kleur van de banner & knop zijn ook geheel naar wens aanpasbaar.

Banner boven Baan Bij

Pop-up op de website

Naast een banner boven of onderaan de website hebben we ook de mogelijkheid tot het toevoegen van een Pop-up. Deze komt voor alle gebruikers van de website in beeld en dient eerst weg geklikt te worden. Gebruikers kijken dus actief naar de pop-up die naar uw eigen wens wordt vormgegeven.

Popup op Baan-bij.nl

Mogelijkheden bespreken

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact op via: adverteren@baan-bij.nl. Ons team neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op!