Domino’s bezorger salaris 2022

Benieuwd naar het Domino’s bezorger salaris? Hieronder vind je een overzicht met het salaris per leeftijd. Het gaat hier om het salaris van de bezorgers. Omdat deze fooi krijgen wijkt dit salaris af van het salaris van de medewerkers die de pizza’s bakken.

Salaris Domino’s per leeftijd

Hieronder in de tabel zie je het salaris. Je ziet per leeftijd wat je gaat verdienen per uur. Dit is ex fooi. Hoe het werkt met het fooi dat je krijgt van online bestellingen lees je in de paragraaf onder de tabel.

Hoeveel verdient een dominos bezorger

LeeftijdUurloon
16 jaar€ 5,50
17 jaar€ 6,00
18 jaar€ 6,50
19 jaar€ 7,25
20 jaar€ 9,55
21+ jaar€ 11,94
Bron: Website WerkenBijDominos.nl / Domino's bezorger salaris / dominos scooter bezorger salaris
Domino's bezorger salaris

Hoe werkt het met online fooi?

Stel de klant heeft de pizza online betaald, en daar aangegeven dat hij fooi wilt geven, hoe krijg jij dit dan? We kunnen je melden dat dit geld ook echt bij jou terecht komt, dit wordt namelijk uitbetaald bij je Domino’s bezorger salaris.

Deze zijn ook terug te vinden op je loonstrook als je wordt uitbetaald. Mocht je hier meer vragen over hebben neem dan contact op met de leidinggevende van je eigen vestiging.

Meer weten over salaris domino’s pizza bezorgen

Wil je meer weten over het werken en het Domino’s bezorger salaris? Bekijk dan onze Werken bij Domino’s pagina voor meer informatie! Ook als je aanvullende vragen hebt kun je via deze website contact opnemen. Je wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen door één van de Domino’s medewerkers. We hebben ook een speciale pagina gemaakt voor Domino’s pizza bezorgers.

salaris domino's pizza bezorgen

Minimale leeftijd

De minimale leeftijd voor het werken bij Domino’s is 16 jaar. Het is niet mogelijk om bij deze keten te werken als je nog geen 16 jaar bent. Ook hoef je nog geen ervaring te hebben met bezorgen, hier wordt door Domino’s niet naar gekeken. Het belangrijkst is je motivatie om te willen bezorgen. De uitleg hoe het bezorgen werkt volgt later wel tijdens je inwerk proces. (Bezorgers van 15 jaar zijn ook per wet verboden)

Plezier in het werk

Plezier maken met je collega’s is voor het bedrijf erg belangrijk, als het personeel blij is kunnen ze de klanten ook met een glimlach helpen en zijn uiteindelijk de klanten ook blij!

De slogan van Domino’s is ook: “Sell more pizza, have more fun!” je zorgt er samen met je team voor dat je elke dag het meeste uit de werkdag haalt! Je gaat met je team de uitdaging aan de beste pizza’s te maken en de hoogst mogelijke service te leveren aan de klanten.

Ze vinden het ook belangrijk dat successen die behaald worden met elkaar worden gevierd en dat iedereen in een team werkt waar hij/zij zich prettig en op zijn/haar plek voelt.

Het Domino’s bezorger salaris is hier ook op ingesteld. Het salaris dat je verdient is zeker ook niet het laagste salaris wat mogelijk is, daarnaast wordt er ook veel geïnvesteerd in werkplezier en werkgemak van de medewerkers.

Het is zo nu en dan hard werken, maar dan gaat de tijd ook snel, en als het ook nog eens gezellig is onderling is hard werken helemaal niet erg! Als we de (onafhankelijke) reviews lezen die online te vinden zijn zien we dat medewerkers na een dag werken ook echt een volmaakt gevoel hebben.

Je doet het dus niet alleen maar voor je Domino’s bezorger salaris! Maar bent met een team ook echt aan iets tofs aan het bouwen.

Franchise Winkels

Het werken in een Franchise winkel is extra leuk! De eigenaar van de winkel is dan iemand die direct sturing geeft op de vestiging en ook persoonlijk (financieel) belang heeft bij de vestiging. Je bouwt dan samen met de eigenaar van de vestging aan een groter doel.

Personeelskorting & Domino’s bezorger salaris

Buiten je salaris ontvang je ook nog eens personeelskorting! Dus buiten een goed salaris kan je ook nog eens voordelig lekkere pizza’s eten! Zo wordt je lunch (of avondeten) toch een stuk lekkerder dan de van thuis meegenomen bammetjes met ham en/of kaas!

Wat verdient een 15 jarige bezorger?

Helaas is het niet mogelijk om als bezorger te werken als je 15 jaar bent! Dit is niet alleen het geval bij Domino’s maar bij alle bedrijven die aan bezorging doen. Dit komt omdat dit bij wet verboden is! Er gebeurde teveel ongelukken met jonge bezorgers, ze werkte veel te lang (mogen maar tot 19:00 uur werken) en waren te kwetsbaar voor overvallen.

Omdat telkens bedrijven zich niet aan de regels hielden heeft de overheid besloten om bezorger van 15 jaar te verbieden. Het is dus pas mogelijk om als bezorger te gaan werken als je minimaal 16 jaar bent.

Het is bij Domino’s ook niet mogelijk om op je 15e jaar in de keuken te werken. Vandaar dat je bovenaan deze pagina het Salaris ook pas ziet vanaf 16 jaar.

Veel gestelde vragen

Mag je Domino’s fooi zelf houden?

Ja! Alle fooi dat je ophaalt tijdens het bezorgen mag je zelf houden. Je hoeft dit niet te delen met je collega’s die de pizza’s bakken.

Personeelskorting Domino’s

Medewerkers van Domino’s krijgen personeelskorting. Zo hoef je nooit bammetjes van thuis mee te nemen naar het werk!

Minimale leeftijd werken Domino’s

Om bij Domino’s te gaan werken als bezorger moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Het is niet mogelijk om op een jongere leeftijd als bezorger aan de slag te gaan.

Hoe werkt het met Online fooi bij Domino’s

Het fooi dat je ontvangt via online bestellingen (waarbij de klant online al fooi geeft) wordt volledig aan jou uitbetaald. Dit krijg je uitbetaald bij je eerstvolgende salaris uitbetaling.