Direct Solliciteren bij Deliveroo

Wil je Solliciteren bij Deliveroo? We geven je hieronder meer info over een baan bij deze bezorgdienst.

Wie werken er bij de bezorgdienst?

Deliveroo heeft onlangs statistieken gedeeld over de bezorgers die momenteel werkzaam zijn. De gemiddelde zijn hieronder te vinden.

  • Gemiddelde bezorger (rider) is 24 jaar.
  • Hij/zij werkt gemiddeld 12 uur per week.
  • 72% van hen is man
  • De gemiddelde verdiensten ligt op € 12,60 per uur.
  • 25% van de bezorgers spreekt alleen engels.

Is de bonus van 100 euro bij Solliciteren bij Deliveroo nog geldig?

Vroeger kreeg je een bonus van 100 euro als je 30 bestellingen hebt gedaan. Dit was om snel nieuwe bezorger aan te trekken voor de bezorgdienst. Helaas is deze actie momenteel niet meer geldig. Je ontvangt dus geen bonus meer als je 30 bestellingen hebt bezorgd.

Benieuwd naar de voordelen en nadelen van het werk? Bekijk ze hier.

Hoe kom ik aan kleding?

Je bent niet verplicht om te werken in kleding van Deliveroo. De kleding moet wel aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet je minimaal een thermojas hebben die ook voldoende reflectie heeft. Het is wel mogelijk om kleding aan te schaffen. Hiervoor kun je de Shopify van Deliveroo bezoeken na het inloggen.

Solliciteren bij Deliveroo

Hoe aanmelden?

Je kunt je aanmelden via de website van Deliveroo, momenteel zijn er in verschillende regio’s wachtlijsten met betrekking tot het worden van een bezorger. Houd daarom de website goed in de gaten voor er weer aanmeldingen mogelijk zijn.

Ook breid Deliveroo geregeld uit naar nieuwe gebieden, ook hiervoor is het handig de website goed in de gaten te houden! Misschien is het bij jou in de buurt nu nog niet mogelijk om te werken voor de bezorgdienst, maar is dat binnenkort wel mogelijk!

Hoeveel verdien je bij Deliveroo

Als we het gemiddelde van alle medewerkers nemen verdien je gemiddeld € 12,60 per uur.

Moet je Nederlands spreken om bij Deliveroo te werken?

Nee, gemiddeld spreekt 25% van de medewerkers alleen Engels. De kans is dus 1 op 4 dat je een Engelstalige bezorger aan je deur krijgt.

Moet je werken in Deliveroo kleding?

Nee dit is niet verplicht, je kleding moet wel een bepaalde eisen voldoen. Je moet wel een thermo tas hebben met voldoende reflectie. Je kunt wel kleding open op de Shopify pagina van Deliveroo.