Direct Solliciteren bij Deliveroo

Wil je Solliciteren bij Deliveroo? We geven je hieronder meer info over een baan bij deze bezorgdienst.

Hoe kan ik werken bij Deliveroo?

Hoe kan ik werken bij Deliveroo? Je kunt er werken met de fiets of scooter (indien je een geldig rijbewijs hebt). Ook moet je vervoersmiddel aan de juiste veiligheidseisen voldoen. (Denk aan verlichting & een helm). Ook moet je in bezit zijn van een Smartphone met iOS 13.6 / Android 6.0 of nieuwer.

Je kunt aan het werk vanaf je 16e jaar (Als EER-burger) voor niet EER-burgers is de minimale leeftijd 18 jaar.

Wie werken er bij de bezorgdienst?

Deliveroo heeft onlangs statistieken gedeeld over de bezorgers die momenteel werkzaam zijn. De gemiddelde zijn hieronder te vinden.

  • Gemiddelde bezorger (rider) is 24 jaar.
  • Hij/zij werkt gemiddeld 12 uur per week.
  • 72% van hen is man
  • De gemiddelde verdiensten ligt op € 12,60 per uur.
  • 25% van de bezorgers spreekt alleen engels.

Hoeveel mag je max verdienen Deliveroo?

Als je geen eigen KVK nummer hebt (en dus niet als ZZP-er werkt) mag je aan het werk als Regular rider betekent dat je per vier weken maximaal €648,48 kunt verdienen per 1 juli 2022. Als je meer wilt verdienen dan dit bedrag per vier weken, dien je je aan te melden met een KVK nummer (en dus je eigen bedrijf op te zetten).

Is de bonus van 100 euro bij Solliciteren bij Deliveroo nog geldig?

Vroeger kreeg je een bonus van 100 euro als je 30 bestellingen hebt gedaan. Dit was om snel nieuwe bezorger aan te trekken voor de bezorgdienst. Helaas is deze actie momenteel niet meer geldig. Je ontvangt dus geen bonus meer als je 30 bestellingen hebt bezorgd.

Benieuwd naar de voordelen en nadelen van het werk? Bekijk ze hier.

Hoe kom ik aan kleding?

Je bent niet verplicht om te werken in kleding van Deliveroo. De kleding moet wel aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet je minimaal een thermojas hebben die ook voldoende reflectie heeft. Het is wel mogelijk om kleding aan te schaffen. Hiervoor kun je de Shopify van Deliveroo bezoeken na het inloggen.

Solliciteren bij Deliveroo

Hoe lang is de wachtlijst bij Deliveroo?

Helaas zijn er bij Deliveroo ook wachtlijsten! Veel mensen willen het werk doen. Je krijgt automatisch een mail als er een plek voor je vrij is gekomen. Het is bij Deliveroo helaas niet mogelijk om te zien hoelang de wachtlijst nog duurt. Dit komt ook doordat het wisselend is hoeveel mensen er nodig zijn in een bepaald gebied.

Hoe aanmelden?

Je kunt je aanmelden via de website van Deliveroo, momenteel zijn er in verschillende regio’s wachtlijsten met betrekking tot het worden van een bezorger. Houd daarom de website goed in de gaten voor er weer aanmeldingen mogelijk zijn.

Ook breid Deliveroo geregeld uit naar nieuwe gebieden, ook hiervoor is het handig de website goed in de gaten te houden! Misschien is het bij jou in de buurt nu nog niet mogelijk om te werken voor de bezorgdienst, maar is dat binnenkort wel mogelijk!

Hoeveel verdien je bij Deliveroo

Als we het gemiddelde van alle medewerkers nemen verdien je gemiddeld € 12,60 per uur.

Moet je Nederlands spreken om bij Deliveroo te werken?

Nee, gemiddeld spreekt 25% van de medewerkers alleen Engels. De kans is dus 1 op 4 dat je een Engelstalige bezorger aan je deur krijgt.

Moet je werken in Deliveroo kleding?

Nee dit is niet verplicht, je kleding moet wel een bepaalde eisen voldoen. Je moet wel een thermo tas hebben met voldoende reflectie. Je kunt wel kleding open op de Shopify pagina van Deliveroo.