Werken bij Kruidvat Salaris 2022

Werken bij Kruidvat Salaris staat hieronder vermeld, ook krijg je tussen bepaalde tijden extra uitbetaald. Je kunt op de pagina hieronder dus je kruidvat salaris berekenen. Ga naar de tabel hieronder en je kunt het werken bij kruidvat salaris berekenen.

We gaan hier van een 3 uur durende werkweek uit, dit voorbeeld qua uren wordt ook in de CAO van de Drogisterij Branche genoemd. Het uurloon kan hoger (en lager) worden als je meer uren gaat werken. Het loon hieronder is dus een richtloon.

Uurloon Kruidvat Winkelmedewerker

Het uurloon van een winkelmedewerker gaat via de CAO van Drogisterij branche. We kunnen het heel ingewikkeld maken door allemaal verschillende soorten loon te laten zien bij verschillende werktijden en loonschalen, maar we houden het graag overzichtelijk.

Daarom vind je hieronder het uurloon dat een medewerker gemiddeld verdient. Het kan dus zijn dat jou uurloon hier iets van gaat afwijken. Het Werken bij Kruidvat Salaris staat hieronder. De vraag hoeveel verdien je als salaris verkoopmedewerker bij Kruidvat, beantwoorden we hieronder:

Uurloon Werken bij Kruidvat Salaris

LeeftijdUurloon:
15 jaar€ 4,00
16 jaar€ 4,58
17 jaar€ 5,21
18 jaar€ 6,58
19 jaar€ 7,90
20 jaar€ 10,54
21+ jaar€ 13,17
*Volgens CAO Drogisterij branche. Gebaseerd op 3 werkuren per week. werken bij Kruidvat salaris berekenen
Werken bij Kruidvat Salaris

Toeslag op uurloon Werken bij Kruidvat Salaris

Je krijgt bij Kruidvat (volgens de CAO) ook nog toeslagen als je werkt tussen bepaalde tijden. Hieronder hebben we een overzicht wat je volgens de CAO extra verdient per uur tussen bepaalde tijden:

Dag:00.00-05.005.00-07.0007.00-18.0018.00-21.0021.00-24.00
Ma t/m za75%25%0%25%50%
Zo175%125%100%125%150%
* Percentages volgens CAO

De 0% die je hier boven ziet staan betekend dat je 100% van je salaris krijgt, maar 0% extra. Op zondag tussen 00:00 uur en 05:00 uur verdien je dus 175% extra! Je krijgt dan dus bijna 3x je kruidvat salaris uitbetaald! Mooi meegenomen dus!

Solliciteren

Ben je nog niet werkzaam bij Kruidvat? Bekijk dan onze Werken bij Kruidvat pagina of solliciteer direct via de website WerkenBijKruidvat.nl.

Het Werken bij Kruidvat salaris staat bovenaan deze pagina. Hier kun je zien wat je ongeveer gaat verdien als je aan de slag gaat bij De Kruidvat. Op de website van de keten staat ook veel extra informatie over het werken. Wat dacht je van een Kruidvat jobstudent? Het werken bij Kruidvat is prima te combineren met je studie! Hier zijn verschillende passende vacatures voor.

Solliciteren-baan-zoeken

Goed verdienen

Als we naar het uurloon kijken van de Kruidvat mag je over het salaris zeker niet klagen! Ook zijn er nog een hoop toeslagen die je kunt krijgen als je tussen bepaalde tijden werkt. Dit kan oplopen tot 175% extra. Hierdoor verdien je bijna 3 uurlonen per uur!

Nu zal het niet vaak voorkomen dat je op zondag om deze tijd moet werken, maar als het gebeurd krijg je toch een mooi extra centje! werken bij Kruidvat salaris berekenen? Dat kan hier boven in de tabel.

Kruidvat werken 15 jaar

Het is bij Kruidvat mogelijk om te werken vanaf 15 jaar. Het gemiddelde loon van een 15 jarige is 4 euro per uur. De werkzaamheden die een 15-jarige doet in een vestiging van de Kruidvat is licht werk. Bijvoorbeeld bij de Action mag een medewerker van 15 jaar nog niet achter de kassa staan en worden ze alleen ingezet als vulploegmedewerker.

Bij Kruidvat krijg je op je 15e ook wat lichter werk dan iemand van 16/17 jaar krijgt. Je bent op je 15e een ‘hulpkracht’, maar zo word je op de werkvloer natuurlijk niet gezien! Eén team één taak! Het Werken bij Kruidvat Salaris is ook nog eens een mooi salaris & markt conform.

Kruidvat salaris berekenen

Wil je zelf een berekening maken van je salaris bij de Kruidvat? Hier is een speciale calculator voor gemaakt. Ga naar de website WerkenBijKruidvat.nl en klik op “Salaris Kruidvat berekenen”. Hier kun je je leeftijd invullen en het aantal uur dat je ongeveer wilt gaan werken.

Het systeem maakt dan voor jou een berekening van het loon dat je gaat verdienen. Maar ook deze uitslag is een indicatie, het kan zo zijn dat je tijdens het bespreken van je contract te horen krijgt dat je mogelijk toch een ander loon gaat krijgen, maar je hebt in ieder geval een richting hoeveel je ongeveer gaat verdienen.

Kruidvat bijbaan

Doordat je bij Kruidvat ook minder uren kunt werken dan fulltime is het zeker ook een aanrader als bijbaan! Een Kruidvat bijbaan is goed te combineren met bijvoorbeeld school! Als we de online reviews bekijken (op verschillende websites) zien we daar ook veel complimenten over. Veel vestigingen denken ook goed met je mee als je op school zit, bijvoorbeeld op het moment dat je ineens een herexamen moet doen.

Cao Kruidvat salaris

Ben je benieuwd naar de CAO van de Kruidvat? Deze is terug te vinden bij CBD, hier kun je de actuele CAO downloaden. Hier staat ook alles in beschreven zoals werktijden, vakantie, salaris en verlof. Ook staan er nog andere dingen in vermeld zoals bijvoorbeeld over scholing en werkdruk.

Bekijk de Kruidvat CAO hier, deze wordt iedere keer dat er een nieuwe CAO komt geüpdatet op de website. Ook is het mogelijk om de oude CAO verslagen terug te lezen.

Loon verkoopster Kruidvat

Nu je het Loon van een verkoopster bij Kruidvat weet heb je een beetje een inzicht gekregen wat je precies gaat verdienen. Ook hebben we je wat uitleg gegeven over je werkzaamheden. Als je hier meer over wilt weten bekijk dan het kopje hieronder.

Werkzaamheden Kruidvat

Ben je benieuwd naar wat je allemaal gaat doen als je aan de slag gaat? Bekijk dan onze werkzaamheden Kruidvat pagina! Als je direct naar de website wilt om te solliciteren ga dan naar de WerkenBijKruidvat.nl website.

Veel gestelde vragen Werken bij Kruidvat Salaris

Kruidvat zondag dubbel betaald?

Is Kruidvat zondag dubbel betaald? Ja! Op de zondagen krijg je 200% uitbetaald. Dit wordt als extra toeslag uitbetaald bij je eerstkomende salaris.

Minimale leeftijd werken Kruidvat?

Om bij de Kruidvat te werken moet je minimaal 15 jaar zijn. Je verdient dan 4 euro per uur.

Hoe komt Kruidvat uurloon tot stand?

Het salaris wordt bepaald door de CAO van Drogisterij branche. Hier zit Kruidvat bij aangesloten. Vakbonden vechten ieder jaar voor het beste salaris voor de medewerkers in deze branche.

Geschatte leestijd: 6 minuten

Gerelateerde artikelen