Werken bij Jumbo bezorger 2021

Werken bij Jumbo bezorger? Jumbo is flink op zoek naar nieuwe bezorgers voor hun bezorgdienst! Deze banen werven ze intern en extern. Er zitten veel voordelen aan om als bezorger bij de Jumbo te werken.

Ben je op zoek naar een baan met veel vrijheid en op zoek naar werk waar je lekker zelfstandig op pad bent? Dan is dit misschien wel de baan die je zoekt.

Wat zoekt Jumbo?

De bezorger is de enige persoon binnen Jumbo die zo dicht bij de klant komt. Daarom is een brede glimlach, een hoop motivatie en een super goede vriendelijkheid zeer belangrijk!

De Jumbo op wielen

Je moet het zien als dat je een mini supermarkt van de Jumbo bestuurd. Je bent eigenlijk een kleine winkel op wielen. Hierdoor vindt de de supermarkt het ook belangrijk dat je je verantwoordelijkheid kent. Met zo’n grote gele opvallende bus ben je het visitekaartje van de keten!

Zes maanden rijervaring

Om bij de winkel aan de slag te gaan als bezorger moet je minimaal zes maanden rijervaring hebben.

Rijervaring Jumbo.png

Drie dagen van opleiding

Als je start bij de keten met Werken bij Jumbo bezorger start je met een drie dagen durende training. Op de eerste dag krijg je een stuk theorie, je gaat leren hoe het pinautomaat werkt en nog een hele hoop andere kennis. Ook krijg je op deze eerste dag het rijden in de bestelbus onder de knie.

Op de tweede dag gaat het 50/50 procent. De trainer doet het helft van het werk en jij de andere helft. Je bent dan dus al half zelfstandig.

De laatste en derde dag ga je nog steeds met de trainer op pad, echter doe jij al het werk en kijkt de trainer of je het werk inmiddels al onder de knie hebt.

En het salaris?

Werken bij Jumbo bezorger heb je het zelfde salaris als het werken in de winkel. De hoogte van het salaris is te vinden op onze Salaris voor Jumbo pagina.

Werken bij Jumbo bezorger?

Zie je het wel zitten om aan de slag te gaan als bezorger bij Jumbo? Neem dan een kijkje op het overzicht van alle vacatures die de winkel open heeft staan. Het overzicht hiervan is te vinden op de Job website van Jumbo.

Werken bij Jumbo bezorger