Voordelen en Nadelen werken bij Deliveroo

Hieronder zetten we alle Voordelen en Nadelen werken bij Deliveroo. Want wat zijn nou precies te voordelen om te werken bij deze bezorgdienst en wat zijn nou de nadelen? Om hier een goed overzicht van te maken zetten we ze allemaal even op een rij.

Natuurlijk zijn er meer voordelen en nadelen te noemen dan hieronder vermeld staan, maar we zetten er een aantal voor je op een rij.

Voordelen en Nadelen werken bij Deliveroo

Voordelen werken bij Deliveroo

  • Je werkt wanneer je wilt werken, je bepaald zelf je tijden en dagen dat je werkt. Je bent niet verplicht om een minimaal aantal dagen te werken en ook niet verplicht om minimaal op een bepaalde vaste dag te werken. Totale vrijheid dus!
  • Solliciteren gaat op een hele fijne manier. Het is meer iets dat moet gebeuren dan dat het echt een sollicitatiegesprek is.
  • Je bent niet verplicht om kleding te dragen van Deliveroo zelf! Je moet wel minimaal een goede thermo jas hebben met reflectie erop. Daarnaast een tas die aan de eisen voldoet. Je kunt ook gebruik maken van de kleding en overige spullen van de bezorgdienst zelf. Hiervoor moet je inloggen op hun Shopify pagina
  • Het werk kan gedaan worden naast een andere baan, in de avonduren of andere momenten dat je vrij bent (denk aan het weekend) om zo een lekker zakcentje bij te verdienen.

Nadelen werken bij Deliveroo

  • Je werkt met een bezorgplatvorm, je krijgt dus niet per uur betaald. Zijn er geen klussen dan krijg je ook niets betaald. Je bent dus volledig afhankelijk van het aantal klanten. Daarnaast is het niet mogelijk om op de bezorgapp in te loggen als bezorger als er teveel bezorgers online zijn. Dan kun je dus (nog) niet aan een dienst beginnen.
  • Als je aan het werk bent heb je weinig contact met je collega’s, het werk is echt op zichzelf.
  • Tijdens het werk bouw je niets op, geen pensioen, je kunt niet doorgroeien en krijgt geen vakantiedagen.
Samenvatting over plus en minpunten

Bekijk ook wat het werk van Thuisbezorgd inhoud! Op Onze Werken bij Thuisbezorgd pagina.

Voordelen en Nadelen werken bij Deliveroo

Je ziet hierboven de Voordelen en Nadelen werken bij Deliveroo. Je ziet dat de nadelen best wel meevallen en er veel voordelen zijn om bij deze dienst te werken. Het is net wat je zelf wilt. Wil je werken met collega’s samen is dit niet echt de baan die je dan fulltime zou moeten uitvoeren. Ook mis je bij deze baan je sociale zekerheden en vakantiedagen/geld.

Bekijk ook nog even de pagina waar we uitleggen wat het werk precies inhoud.