Werken Bij Action

Op deze pagina geven we je meer info over het werken bij action. Wat komt daar allemaal bij kijken en waar moet je allemaal rekening mee houden. We nemen ook een aantal door ons zelf verzamelde reviews mee om je een super goed beeld te geven van de werkzaamheden bij deze budget gigant.

Minimale leeftijd werken bij Action

De minimale leeftijd is 15 jaar je kunt dan alleen ingezet worden buiten je school uren en in vakanties. De werkzaamheden zijn licht en beperkt.

Vanaf 16 jaar ben je bij Action een winkel medewerker. Je krijgt dan veel meer mogelijkheden. Hieronder valt onder andere ’s avonds werken en het zwaarder werk.

Action werk

Hoe werkt solliciteren bij de Action

Je kunt solliciteren via de vacature pagina van de action. Hierop staan alle vacatures die momenteel open staan. Mocht de vacature van de winkel waar jij wilt werken er niet bij staan, kun je een job alert instellen.

Na je sollicitatie krijg je een bevestigingsmail dat je sollicitatie is ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn kun je contact opnemen met de action over je sollicitatie. Dit werkt het zelfde als bij de Jumbo.

Werken bij Action streeft er naar om binnen twee weken op je sollicitatie te reageren. Je krijgt dus altijd reactie op je sollicitatie.

Wil je weten wanneer Action je loon uitbetaald? Neem dan een kijkje op de Uitbetaal datum Action pagina!

Instellen Job alert bij Action

Heb je nog geen passende vacature gevonden? Jammer! Bij Action is het mogelijk om je aan te melden bij Job alert. Je krijgt dan vanzelf bericht als de vacature waar je op zou willen solliciteren beschikbaar is. Dit doet Action dan alleen als ze een passende vacature voor je hebben.

Uitbetaal datums Action

Benieuwd wanneer je je salaris uitbetaald krijgt? Neem dan een kijkje op de website Uitbetaal-datum.nl. Hier staat een heel overzicht met de Uitbetaal datums van het loon van Action.

Solliciteren op verschillende functies

Het is mogelijk om op verschillende functies tegelijk te solliciteren. Mochten er dus meerdere vacatures bij je passen solliciteer gerust op meerdere!

Werken bij Action Review

We hebben ook een uitgebreid overzicht gemaakt van het werken bij Action. Bekijk deze op onze Action Review pagina.

Werken Bij Action

Veel gestelde vragen

Wat is de minimale leeftijd om te werken bij Action?

Je moet minimaal 15 jaar zijn. Als je 15 jaar bent is het mogelijk om als vulploegmedewerker aan de slag te gaan. je mag dan nog niet achter de kassa zitten. Vanaf 16 jaar mag je ook achter de kassa.