Werken bij Kruidvat

Wil je gaan Werken bij Kruidvat, kijk dan hieronder naar alle informatie om een goed en onafhankelijk overzicht te krijgen van het werken bij Kruidvat.

Werken bij Kruidvat minimale leeftijd

De minimale leeftijd is 15 jaar. Meer informatie daarover en welke werkzaamheden je dan kunt uitvoeren (maar denk ook aan het aantal uur dat je mag werken), kun je vinden op onze Werken bij Kruidvat leeftijd pagina.

Benieuwd naar het salaris? Bekijk onze Werken bij Kruidvat Salaris pagina!

Voordelen werken bij Kruidvat

  • Je ontvangt een goed salaris;
  • 25% toeslag als je in de avond werkt
  • Doorgroeimogelijkheden ( met trainingen en opleidingen );
  • Personeelskorting bij Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL (vestigingen in Nederland).

Kruidvat staat er om bekend dat je tijdens je werk nooit stil staat, er zijn altijd mogelijkheden om opleidingen te doen of trainingen te volgen. Zo helpt de keten je ook met je verdere ontwikkeling.

Ze hebben hier hun eigen ‘A.S. Watson Academy’ voor, hier kun je de trainingen en opleidingen volgen.

Werken bij Kruidvat

Vacatures Kruidvat

Wil je zien of er bij jou in de buurt momenteel vacatures open staan van Kruidvat? Bekijk dan de website WerkenBijKruidvat.nl. Hier staan alle actuele vacatures van deze Keten op.

Avondtoeslag Kruidvat

Bij veel andere bedrijven is het niet het geval, maar bij de Kruidvat krijg je bij het werken in de avond een toeslag van 25%! Ook als je bij Kruidvat gaat werken als student (Bijbaan) krijg je in de avond een toeslag van 25% op je uurloon! Lekker verdienen dus om in de avonden te werken.

Personeelskorting Kruidvat

Als je aan de slag gaat bij de Kruidvat krijg je ook personeelskorting. Deze is 10% en is ook geldig bij Trekpleister en ICI PARIS XL (vestigingen in Nederland)! Buiten de toeslagen als je in de avond werkt krijg je dus ook nog eens een toffe personeelskorting!

Waarschijnlijk is de personeelskorting niet geldig op producten zoals medicijnen, dit is namelijk vanuit de overheid verboden. Vandaar dat de website van Werken bij Kruidvat ook zegt “Op leuke producten 10% korting”.

Werken bij Kruidvat Zondag toeslag

Werken bij Kruidvat Zondag toeslag is ook van toepassing! Als je op de zondag werkt krijg je 100% extra uurloon! Je verdient het dubbele salaris van wat je normaal verdient en krijgt dit als extra toeslag uitbetaald. Dat maakt het extra leuk om op deze dag in het weekend te werken! Je werkt eigenlijk in één keer twee dagen!

Als je standaard op zondag werkt, kun je voor het zelfde salaris eigenlijk één dag extra per week weekend houden!

Doorgroeimogelijkheden Kruidvat

Er zijn bij Kruidvat ook voldoende doorgroeimogelijkheden! Ze hebben hun eigen academie waar je verschillende opleidingen kunt volgen! Deze verhogen ook de mogelijkheden binnen je vestiging maar helpen je ook met je verdere loopbaan!