Werken bij Domino’s

Werken bij Domino’s? Domino’s is het grootste pizza bezorging en afhaal bedrijf van de wereld! Een bedrijf waar het werk als een tweede familie moet voelen en hoe ze dat doen en wat het werk precies inhoudt dat lees je hieronder.

Motto Werken bij Domino’s

Het motto van Domino’s is: “Sell more pizza, have more fun!”. Je werkt bij het bedrijf in een team wat als vrienden moet voelen, echt met elkaar hard werken en plezier maken. Iedere dag weer uit uiterste uit de dag halen en zo veel mogelijk klanten blij maken.

Minimale leeftijd werken bij Domino’s

De minimale leeftijd om te mogen werken bij Domino’s is 16 jaar. Het is niet mogelijk om bij dit bedrijf aan de slag te gaan als je jonger bent dan 16 jaar. Ook in de winkel zelf is het niet mogelijk om op deze leeftijd te werken.

Zodra je 16 jaar bent gaan alle mogelijkheden met betrekking tot werk voor je open!

Doorgroeimogelijkheden Domino’s

Je kunt bij Domino’s erg goed doorgroeien, dit is ook wat het bedrijf wilt stimuleren. Op de WerkenBijDominos.nl pagina staat dit ook meerdere keren genoemd! Zelfs bovenaan. Het bedrijf vindt doorgroeien dus erg belangrijk!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van doorgroeien? Bekijk dan de trainingen pagina van Domino’s! Hier staan alle mogelijkheden met betrekking tot het doorgroeien vermeld.

Werken bij Domino's

Moet je al pizza’s kunnen maken?

Nee! Dit is zeker niet nodig. Er is op het gebied van pizza’s maken geen ervaring nodig. Op de locatie waar je aan de slag gaat zijn voldoende mensen die jou kunnen helpen om dit te leren.

Het motto van Domino’s is ook “Iedereen kan een goede pizzabakker worden”. Geen zorgen om maken dus!

Benieuwd wat je gaat verdienen als bezorger? Bekijk dan onze Domino’s bezorger salaris pagina!

Hoe werkt de sollicitatie voor Werken bij Domino’s?

Solliciteer je op een functie in een winkel? Dan neemt na de sollicitatie de manager van de winkel contact met je op! Voor iedere functie is de sollicitatieprocedure anders. De manager bespreekt deze vervolgens met je!

Werkkleding Domino’s

Als je aan de slag gaat krijg je werkkleding, het is niet toegestaan om in je eigen kleding te werken. Het Uniform zoals het wordt genoemd bestaat uit een zwarte broek, zwarte polo en een pet.

Sta je in de keuken draag je ten alle tijden een schort, werk je als bezorger zijn er helmen en jassen beschikbaar.

Let op bij Domino’s is voor het werken als fietsbezorger ook een helm verplicht, het is niet toegestaan om te bezorgen zonder helm. Dit wordt gedaan voor de veiligheid van de medewerkers.

Salaris bezorger

Ben je benieuwd wat je gaat verdienen als je aan de slag gaat als bezorger? Bekijk dan onze Salaris Domino’s bezorger pagina, hier staat het salaris per leeftijd vermeld.

Niet alleen een in de avond baan

Als je aan de slag gaat bij Domino’s hoeft dat niet te betekenen dat je altijd in de avond moet werken. Het bedrijf is vaak ook overdag open, mogelijk heb je al eens gehoord van de pizza lunch? Hier zijn natuurlijk ook medewerkers voor nodig, net als het voorbereiden van de avondshift.

De meeste drukte ligt toch wel in de avond, maar het is niet de enige mogelijkheid om te werken.

Solliciteren bij Domino’s

Wil je na het lezen van deze tekst aan de slag bij Domino’s of meer informatie? Bekijk dan de website WerkenBijDominos.nl voor alle informatie en vacatures!

Volgens de vele recensies die over het bedrijf online te lezen zijn zijn de werkzaamheden bij dit bedrijf goed! Een goede sfeer en werken met een team die als een tweede familie (of goede vrienden) voelt.

Veel plezier met je verdere loopbaan!