Jumbo inloggen personeel

Jumbo inloggen personeel waar kan dat precies? Hoe werkt het inloggen? En hoe werkt de app voor medewerkers? Hieronder zetten we alles voor je op een rij over de Jumbo medewerkers inloggen. Zo heeft de Jumbo namelijk een app waar je op kunt inloggen!

Jumbo inloggen personeel

Jumbo medewerkers app

Binnen een paar dagen nadat je gestart bent bij de Jumbo ontvang je een activatie e-mail om je medewerkers app in te loggen. Mocht je de mail niet hebben ontvangen kijk dan met een leidinggevende in het Jumbo systeem (Dit is voor eigen winkels Youforce en franchise winkels in het franchise portaal). Hier staat in welk e-mailadres er bij Jumbo bekend is.

Mocht je ook al direct een Jumbo e-mailadres krijgen, dan ontvang je de activatiemail op je Jumbo e-mailadres.

Hoe kan ik de Jumbo Medewerkers app downloaden?

Deze app is beschikbaar in zowel de Apple Store als de Google Play Store. Voor de veiligheid van de app is deze niet zomaar te vinden in de Apple & Playstore. Gebruik daarom één van de linken hieronder om de app te downloaden.

Inloggen op Jumbo medewerkers app lukt niet

Het Jumbo inloggen personeel is mogelijk met je personeelsnummer. Lukt het niet om in te loggen op de Jumbo app? Hiervoor gebruik je het scherm van Okta (Deze is te vinden als knop op de eerste pagina). het inloggen doe je met je Jumbo personeels-ID e-mail. Het is niet mogelijk om met je privé email in te loggen of met je medewerkers e-mailadres.

  • Eigen filialen: hr-******@jumbo.com
  • Franchise: fp-*****@jumbo.com

Vervang de sterretjes door je Jumbo Personeelsnummer.

Benieuwd wanneer je wordt uitbetaald? Bekijk onze Jumbo Uitbetaaldatum pagina!

Extra info Jumbo inloggen medewerker

Als je nog extra informatie zoekt over de login van de Jumbo app, bekijk dan de speciale pagina op de website van de Jumbo. Hier staat nog veel meer informatie op over de app. Hier geeft Jumbo alle informatie over okta jumbo medewerkers login!

Stappenplan Jumbo medewerkers inloggen

De Jumbo heeft ook een stappenplan gemaakt hoe je je kunt aanmelden & inloggen voor de eerste keer. Mocht je er zelf niet uitkomen bekijk dan het stappenplan. Hierin wordt alles op een makkelijke manier uitgelegd.

Werken bij Jumbo

Naast het Jumbo inloggen personeel hebben we ook nog vele andere artikelen gemaakt. Werk je nog niet bij de Jumbo en wil je meer informatie over het werken bij de Jumbo? Bekijk dan onze Werken bij Jumbo pagina! Hier geven we een onafhankelijk overzicht over hoe het is om te werken bij de Jumbo. Ook hebben we met meningen van vele (ex)medewerkers een Jumbo review gemaakt die ook een goed beeld geeft over hoe het is om bij de Jumbo te werken.