Werken bij Kruidvat Leeftijd

De werken bij Kruidvat Leeftijd ligt op 15 jaar. Dit is het zelfde als bedrijven als de Action. Hier zitten echter wel regels aan verbonden. Deze zullen we hieronder verder uitleggen.

De werkzaamheden die je doet zijn geen zware taken, dit mag namelijk pas vanaf dat je 16 jaar bent. Je zult ingezet worden voor lichte werkzaamheden.

Regels op schooldagen

Op schooldagen mag er maximaal 2 uur gewerkt worden. Het maakt hierbij niet uit hoeveel uur je naar school bent geweest. Vanaf je 16 mag je meer en zwaarder werk doen en ook in de avonden werken.

Regels op vrije dagen / vakantie

Tijdens vakantie en op vrije dagen mag iemand van 15 jaar gewoon 8 uur werken. Er zit wel echt een maximaal op de acht uur.

Werken bij Kruidvat leeftijd

Werken Kruidvat 15 jaar

Vanaf welke leeftijd mag je werken bij Kruidvat? Het is bij Kruidvat mogelijk om te werken als 15 jarige. Je krijgt dan een uurloon van 4 euro (bruto) per uur.

Werken bij Kruidvat Leeftijd salaris 15 jaar

Je verdient bij Kruidvat 4 euro per uur als je 15 jaar bent. Dit is als je naar het gemiddelde salaris kijkt dat iemand verdient op zijn 15e jaar een prima salaris.

Benieuwd naar het salaris? Bekijk onze Werken bij Kruidvat Salaris pagina!

Vanaf je 16e jaar

Vanaf dat je 16 jaar bent mag je veel meer! Je mag dan bijvoorbeeld in de avonden werken, daarnaast mogen de werkzaamheden ook een stuk zwaarder zijn.

Werken bij Kruidvat

Nu je weet wat de Werken bij Kruidvat Leeftijd is kun je mogelijk naar de volgende stap! Wil je aan de slag bij Kruidvat? Kijk dan op onze Werken bij Kruidvat pagina voor meer info of bezoek direct de website van Werkenbijkruidvat.nl