Loon magazijnmedewerker Picnic 2022

Het Loon magazijnmedewerker Picnic is een vast bedrag voor iedere medewerker. De vraag wat verdien je bij Picnic kunnen we dus goed beantwoorden! Wel krijg je er na een bepaalde tijd een beetje bij! Hoe dat precies werkt leggen we je uit op deze pagina. Ook leggen we de voordelen uit van het werken in het magazijn en wat de nadelen zijn van werken in het magazijn ten opzichte van het bezorgen.

Hoeveel verdien je als Picnic magazijnmedewerker?

Het Picnic magazijnmedewerker salaris. Hoeveel is dit precies? Je uurloon als je aan de slag gaat is €12,33. Dit bedrag is inclusief vakantiegeld.

Na 520 uur (Als je fulltime zou werken is dit 3 maanden werken) gaat je loon omhoog, je gaat dan een bedrag verdienen van €12,92 per uur!

Reken hier wel bij dat je gratis lunch en avondeten krijgt, als je dit zelf van thuis zou moeten meenemen zou dit ook geld kosten, dus dit is een besparing die je hebt.

Dit bedrag is ook een stuk hoger dan de meeste horeca banen of een baan als verkoopmedewerker bij een ander bedrijf. Zeker als je het zou vergelijken met een Plus vakkenvuller salaris.

Solliciteren bij Picnic

Wil je solliciteren als magazijnmedewerker bij Picnic? Bekijk dan onze pagina over wat daar allemaal bij komt kijken. Wil je liever direct door naar de website om te solliciteren? Bekijk dan de Job pagina van Picnic.

Wist je dat een sollicitatie maar maximaal 1 minuut duurt? Je kunt dus snel even tussendoor solliciteren en daarna weer door met je dagelijks bezigheden. je krijgt het Loon magazijnmedewerker Picnic dat in de alinea hierboven beschreven staat.

Loon magazijnmedewerker Picnic

Werkdagen magazijnmedewerker Picnic

Als medewerker van het magazijn wordt je gevraagd minimaal twee weekend dagen per maand beschikbaar te zijn om te werken. Zo wordt het weekendwerk verdeeld onder alle medewerkers en werken niet ieder weekend de zelfde.

Daarnaast vragen ze je ook om minimaal twee piekdagen per week beschikbaar te zijn. De piekdagen bij Picnic zijn: Maandag, Vrijdag, Zaterdag en zondag. Het Loon magazijnmedewerker Picnic is in het weekend het zelfde als door de weeks.

Doos tillen

Hoogte van het loon

Als je kijkt naar de hoogte van het loon is het een prima salaris, en ook dat het eten dat je krijgt tijdens het werken gemaakt wordt door een eigen Picnic Chef is uniek! Dit zie je bij geen ander bedrijf in Nederland dat ongeveer de zelfde werkzaamheden heeft.

Denk bijvoorbeeld aan het zijn van bezorger bij Jumbo of het bezorgen van de boodschappen bij Albert Heijn. Hier zijn deze voorwaarde niet van toepassing en is het uurloon ook niet zo hoog als bij Picnic.

Benieuwd wanneer PicNic loon het salaris betaald? Bekijk de pagina “Wanneer betaald Picinic loon uit

Werken is een feestje

Picnic probeert echt een feestje te maken voor zijn/haar medewerkers. Ondanks Picnic momenteel het snelst groeiende bedrijf is in Nederland proberen ze echt voor de medewerkers klaar te staan. Zo worden er veel evenementen gehouden en is het vaak mogelijk om met collega’s na te borrelen als je dienst erop zit.

Een baan vol met mogelijkheden dus! Mocht dit toch niets voor jou zijn, kijk dan eens bij Picnic Klantenservice medewerker.

Picnic magazijnmedewerker review

Als we alle reviews die er zijn bij elkaar optellen is het een feestje om bij Picnic te werken! De Picnic magazijnmedewerker review is zeer positief! Er wordt goed voor je gezorgd, er is gratis eten tijdens je pauzes en het werk is niet te zwaar. Ook ga je in de loop van de tijd met salaris omhoog! (Na 520 uur). Er zijn vaak borrels en feestjes.

Veel gestelde vragen

Hoeveel verdient een Picic magazijnmedewerker?

Als je aan de slag gaat als magazijnmedewerker bij Picnic verdien je €12,33 per uur. Dit is inclusief vakantiegeld. Na 520 uur (3 fulltime maanden) ga je met salaris omhoog naar €12,92 per uur.

Is lunch bij Picnic gratis?

Ja! Lunch tijdens je werk is gratis en wordt gemaakt door een chef-kok op locatie.

Hoe is het om te werken als magazijnmedewerker bij Picnic?

Gaaf! Picnic zorgt voor een goede sfeer, zo kan je blijven “Chillen” na je werk, is er een Chef-kok die (gratis) je lunch of avondeten maakt en wordt er goed voor je gezorgd.

Magazijnmedewerker werken in het weekend?

Als je aan de slag gaat als magazijnmedewerker bij Picnic dien je minimaal 2 dagen per maand in het weekend beschikbaar te zijn voor werk.