Werken als Gorillas bezorger

Werken als Gorillas bezorger

Werken als Gorillas bezorger, je gaat boodschappen bezorgen bij de klanten binnen 10 minuten na aankoop! Een totaal nieuwe wereld die is opengegaan. Een lekkere sportieve baan waar je veel van de omgeving ziet. Hieronder leggen we je uit wat je kunt verwachten als je aan de slag gaat bij Gorillas.

Wat heb je nodig / moet je aan voldoen?

Om te Werken als Gorillas bezorger moet je aan de volgende dingen voldoen:

  • Open en toegankelijke houding hebben;
  • Passie hebben voor fietsen;
  • Betrouwbaar zijn en nauwkeurig kunnen werken;
  • Vol energie zitten.

Daarnaast moet je ook voorzien zijn van een eigen telefoon met internetverbinding & minimaal een werkvergunning hebben om in Nederland te kunnen en mogen werken.

Salaris Werken als Gorillas bezorger

Je krijgt een goed salaris als bezorger dat start bij € 13,30 en kan oplopen tot € 21,50. Dat is inclusief 8% vakantiegeld en gebaseerd op Prestatie en fooien.

De wachttijd wordt ook mee uitbetaald (je krijgt dus niet alleen betaald als je een rit hebt) en overuren worden indien je die maakt ook uitbetaald.

Werken als Gorillas bezorger

Flitsbezorging

Dit bedrijf valt onder de Flits bezorging, wil je weten wat Flits bezorging precies is? Bekijk dan onze blog over Wat is Flitsbezoring? Hier leggen we precies uit wat flitsbezoring is.

Snelle E-bikes

Gorillas beschikt over goede en snelle E-bikes! Hierdoor is het fietsen een feestje!

Wanneer kan je starten?

Je kunt als je wilt al Werken als Gorillas bezorger na een paar dagen! Dit hangt volledig van jezelf af!

Personeelskorting Gorillas

Als medewerker krijg je ook 25% korting op de boodschappen. Dit is de personeelskorting.

Missie van Gorillas

De missie van Gorillas waar ze voor staan is: “Manier waarop mensen boodschappen doen veranderen”. Deze missie zegt waarschijnlijk al genoeg. Ze willen de manier waarop mensen hun boodschappen doen naar een nieuwe level tillen.

Door te Werken als Gorillas bezorger verander je dit, je zorgt ervoor dat klanten hun boodschappen al binnen 10 minuten in huis hebben. Eigenlijk sneller dan dat ze zelf boodschappen zouden doen bij de supermarkt.

Bezorger salaris

Ben je benieuwd wat het je oplevert als je aan de slag gaat bij Gorillas? Bekijk dan onze Gorillas salaris pagina!

Solliciteren

Wil je aan de slag als ‘Rider’ bij Gorillas? Meld je dan aan via de website van Gorillas. Hier staat ook vermeld in welke gebieden ze momenteel Riders zoeken.

Veel gestelde vragen

Hoeveel verdien je bij Gorillas?

Je krijgt een goed salaris als bezorger dat start bij € 13,30 en kan oplopen tot € 21,50. Dat is inclusief 8% vakantiegeld en gebaseerd op prestatie en fooien.

Hoeveel is personeelskorting bij Gorillas?

Je krijgt 25% personeelskorting als je aan de slag gaat bij Gorilla’s.