Werken als magazijnmedewerker bij Picnic 2022

Ga je Werken als magazijnmedewerker bij Picnic? Bij het uitvoeren van dit werk ben je verantwoordelijk dat alle producten gepakt worden in één van de magazijnen van Picnic! Je zorgt er met je collega’s voor dat alle producten super vers naar de klanten toe gaan!

Gratis Lunch en Dinner

Als je in het magazijn werkt krijg je altijd tijdens je werk gratis lunch en avondeten! Je hoeft dus niet de kleffe broodjes mee te nemen van huis als je gaat werken maar kies voor een overheerlijke (gezonde) maaltijd in de kantine!

Taken als magazijnmedewerker Picnic

Als je gaat Werken als magazijnmedewerker bij Picnic zorg je er voor dat alle boodschappen worden gepakt die de bezorgers naar de klant toe brengen. Daarnaast kun je ingezet worden om de schappen van het magazijn te vullen en/of het controleren van de kwaliteit van de producten.

Solliciteren binnen 1 minuut

De kracht van Picnic zit hem ook in de snelheid van het solliciteren. Het invullen van het sollicitatie formulier duurt dan ook maar maximaal 1 minuut! Mocht je willen solliciteren bij dit bedrijf kijk dan op de Jobs pagina.

Je komt bij het klikken op deze link meteen uit op de pagina om te solliciteren als magazijnmedewerker. Het sollicitatieproces is ook snel, hierdoor kun je snel Werken als magazijnmedewerker bij Picnic!

Werken als magazijnmedewerker bij Picnic

Wie zoekt Picnic?

Picnic is opzoek naar mensen die minimaal 18 jaar oud zijn, een echte teamplayer is en er van houdt om fysiek bezig te zijn!

Daarnaast ben je minimaal 16 tot 40 uur per week beschikbaar.

Benieuwd wanneer PicNic loon het salaris betaald? Bekijk de pagina “Wanneer betaald Picinic loon uit

Hoe werkt de sollicitatie als magazijnmedewerker?

Je meld je eerst aan via het formulier, dit duurt maximaal 1 minuut. Vervolgens word je gebeld. Ben je vervolgens nog steeds enthousiast (en Picnic ook) komt er een selectiemiddag! En als het tussen beide klikt, ben je aangenomen en kun je ook direct aan de slag!

Moet je ervaring hebben als magazijnmedewerker?

NEE! Veel mensen die bij dit bedrijf zijn gaan werken hadden eerst een totaal andere baan. Je moet wel beschikken over de juiste inzet en minimaal 18 jaar oud zijn om aan de slag te kunnen. Een ander voordeel is dat je niet in bezit hoeft te zijn van een rijbewijs B. Dit moet je als bezorger wel!

Je kunt dus van ieder beroep komen om te gaan Werken als magazijnmedewerker bij Picnic. Een ideale baan als je eerst van een ander vakgebied komt en op zoek bent naar een nieuwe frisse uitdaging! Maar mocht je het werk bij bijvoorbeeld Jumbo zat zijn, is dit ook een hele mooie nieuwe uitdaging!

Reiskostenvergoeding

Als medewerker in het magazijn heb je reiskostenvergoeding! Dit heb je als Runner/bezorger niet! Iedereen die verder dan 10 km van het magazijn af woont krijgt reiskostenvergoeding. Hier zit wel een max op van 40 km. Je krijgt 19 cent per kilometer.

Rekenvoorbeeld 1: Je woont 20 kilometer van het magazijn:
Heen en weer is het 40 km, je krijgt dus 40 km vergoed x 0,19 euro per km, dit komt neer op €7,60 euro.

Rekenvoorbeeld 2: Je woont 50 kilometer van het magazijn:

Van deze 50 kilometer krijg je max 40 kilometer vergoed (dit is enkele reis), de terugweg geldt het zelfde voor. Je rijd dan ook weer 50 kilometer en krijgt daarvan 40 kilometer betaald.

In totaal krijg je dus 80 kilometer vergoed dat neerkomt op €15,20 euro.

Uurloon Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker heb je een vast uurloon van 12,33 euro. Dit wordt in de loop van de tijd wel meer. Wil je daar meer informatie over? Neem dan een kijkje op onze Magazijnmedewerker Picinc uurloon pagina.

We leggen hier ook uit hoe het met eventuele toeslagen gaat!

Werktijden magazijnmedewerker

Elke dag kun je kiezen uit één van de shift-tijden.

Shifttijden:

  • 06:00 – 15:00
  • 07:00 – 16:00*
  • 15:00 – 00:00

Ben je student? Dan kun je ook één doordeweekse avond om 18.00 uur beginnen*, en daarnaast een weekenddag draaien.

*Deze shifts zijn beschikbaar voor de Full fillment Centers, en niet voor het losse Distributie Centrum

Veel gestelde vragen

Krijg je reiskosten als Picnic magazijnmedewerker?

Ja, zodra je meer dan 10 kilometer vanaf huis naar het magazijn moet reizen krijg je reiskostenvergoeding. Dit is enkele reis. Bekijk onze pagina over reiskosten voor meer informatie.

Is lunch als magazijnmedewerker bij Picnic gratis?

Ja, je lunch (en avondeten) zijn gratis! Dit wordt gemaakt door een chef-kok op locatie.

Hoeveel verdien je als Picnic magazijnmedewerker?

Als magazijnmedewerker heb je een vast uurloon van 12,33 euro. Hiernaast is de lunch/avondeten gratis (en gemaakt door een chef-kok.

Moet je ervaring hebben om te werken als Picnic magazijnmedewerker?

Nee! Dit is niet nodig. Picnic zorgt zelf voor een kleine interne opleiding. Je kunt prima aan de slag als je hiervoor een hele andere baan gehad hebt.