Werken bij Mc Donalds Salaris 2021

Als je gaat Werken bij Mc Donalds Salaris tegen over. De fastfood gigant is ook op het gebied van salaris een prima werkgever! De salarissen zijn boven minimum loon. Buiten een goede werksfeer streeft de Mac Donalds dus ook naar een goed salaris voor zijn / haar personeel.

In de tabel hieronder staat het overzicht van het salaris per leeftijd. Dit betreft bruto loon.

Werken bij Mc Donalds Salaris 2021

LeeftijdBruto uurloon
15 jaar € 4,17
16 jaar € 5,97
17 jaar € 7,16
18 jaar € 7,76
19 jaar € 8,95
20 jaar € 10,15
21 jaar € 10,74
22 jaar (en ouder) € 11,72
* Overzicht is gemaakt van de gegevens van 1 januari 2019

Korting op eten tijdens werktijd

Tijdens je werktijd (als je recht hebt op pauzes) kun je gebruik maken van de personeelskorting! En deze is maar liefst 50 % op je maaltijd! Als je langer werkt dan 4,5 uur heb je recht op een half uur pauze. Deze pauze kun je gebruiken voor het kopen van een maaltijd. Hierover krijg je dan de zojuist genoemde 50 % korting!

Ook net na het einde van je dienst is het nog mogelijk om tegen deze korting eten/ drinken te kopen. Er zit wel een maximaal op van één keer per werkdag!

Daarnaast is het ook mogelijk om gratis frisdrank en koffie te drinken tijdens je dienst. Dit gaat niet af van je salaris mcdonald’s!

Werken bij Mc Donalds Salaris 2021

Het rooster werken bij Mc Donalds

Het rooster als je gaat Werken bij Mac Donalds wordt ongeveer twee weken vooruit gemaakt. Je weet dus twee weken van te voren precies wanneer je wel en niet moet werken.

Nachttoeslag werken bij Mc Donalds Salaris 2021

Als je in de nacht werkt krijg je een extra toeslag. Bij veel bedrijven is dit niet zo. Dus bij de Mc Donalds is dit goed geregeld! Deze toeslag wordt berekend en uitbetaald op je Werken bij Mc Donalds Salaris 2021.

eten mc donalds

Vacatures bij mcdonald’s

Benieuwd welke vacatures er momenteel allemaal open staan? Kijk dan op de crew website om te kijken waar er nog mensen worden gezocht. Bekijk ook onze grote uitleg pagina over het Werken bij Mc Donalds als je nog meer informatie wilt hebben!

Werken bij mcdonald’s leeftijd

De minimale leeftijd om aan de slag te gaan is is 15 jaar. Het is niet mogelijk om aan de slag te gaan als je jonger bent dan 15 jaar.

Meer informatie

Wil je meer informatie hebben? Over de werkzaamheden maar bijvoorbeeld ook over de Werken bij Mc Donalds Salaris 2021? Neem dan contact op via de crew website van Mc Donalds.

Hoe is het om bij Mcdonalds te werken?

Als we alle reviews bekijken die er online zijn over medewerker zijn van deze keten komt het bedrijf er zeer positief uit! Met alle opleidingen die je intern kan volgen, opleidingen zelfs met een diploma, korting op eten tijdens het werken (en direct daarna) doet het bedrijf veel voor zijn/haar eigen medewerkers.