Werken bij Mc Donalds loon / Salaris 2021

Als je gaat Werken bij Mc Donalds loon / Salaris tegen over. De fastfood gigant is ook op het gebied van salaris een prima werkgever! De salarissen zijn boven minimum loon. Buiten een goede werksfeer streeft de Mac Donalds dus ook naar een goed salaris voor zijn / haar personeel.

In de tabel hieronder staat het overzicht van het salaris per leeftijd. Dit betreft bruto loon.

Salaris / Loon Mac Donalds

LeeftijdBruto uurloon
15 jaar € 4,17
16 jaar € 5,97
17 jaar € 7,16
18 jaar € 7,76
19 jaar € 8,95
20 jaar € 10,15
21 jaar € 10,74
22 jaar (en ouder) € 11,72
* Overzicht is gemaakt van de gegevens van 1 januari 2019

Korting op eten tijdens werktijd

Tijdens je werktijd (als je recht hebt op pauzes) kun je gebruik maken van de personeelskorting! En deze is maar liefst 50 % op je maaltijd! Als je langer werkt dan 4,5 uur heb je recht op een half uur pauze. Deze pauze kun je gebruiken voor het kopen van een maaltijd. Hierover krijg je dan de zojuist genoemde 50 % korting!

Ook net na het einde van je dienst is het nog mogelijk om tegen deze korting eten/ drinken te kopen. Er zit wel een maximaal op van één keer per werkdag!

Daarnaast is het ook mogelijk om gratis frisdrank en koffie te drinken tijdens je dienst. Dit gaat niet af van je Werken bij Mc Donalds loon!

Werken bij Mc Donalds loon

Het rooster werken bij Mac Donalds

Het rooster als je gaat Werken bij Mac Donalds wordt ongeveer twee weken vooruit gemaakt. Je weet dus twee weken van te voren precies wanneer je wel en niet moet werken.

Nachttoeslag

Als je in de nacht werkt krijg je een extra toeslag.

eten mc donalds

Vacatures

Benieuwd welke vacatures er momenteel allemaal open staan? Kijk dan op de crew website om te kijken waar er nog mensen worden gezocht. Bekijk ook onze grote uitleg pagina over het Werken bij Mc Donalds als je nog meer informatie wilt hebben!