Werken bij Mc Donalds Salaris 2022

Als je gaat Werken bij Mc Donalds krijg je hier natuurlijk Salaris voor terug. De fastfood gigant is ook op het gebied van salaris een prima werkgever! De salarissen zijn boven minimum loon. Buiten een goede werksfeer streeft de Mac Donalds dus ook naar een goed salaris voor zijn / haar personeel.

Mc donalds salaris berekenen? In de tabel hieronder staat het overzicht van het salaris per leeftijd. Dit betreft bruto loon.

Werken bij Mc Donalds Salaris 2022

Leeftijd Bruto uurloon
15 jaar € 4,17
16 jaar € 5,97
17 jaar € 7,16
18 jaar € 7,76
19 jaar € 8,95
20 jaar € 10,15
21 jaar € 10,74
22 jaar (en ouder) € 11,72

* Mcdonalds salaris per uur. Overzicht is gemaakt van de gegevens van 1 januari 2022

Korting op eten tijdens werktijd

Tijdens je werktijd (als je recht hebt op pauzes) kun je gebruik maken van de personeelskorting! En deze is maar liefst 50 % op je maaltijd! Als je langer werkt dan 4,5 uur heb je recht op een half uur pauze. Deze pauze kun je gebruiken voor het kopen van een maaltijd. Hierover krijg je dan de zojuist genoemde 50 % korting!

Ook net na het einde van je dienst is het nog mogelijk om tegen deze korting eten/ drinken te kopen. Er zit wel een maximaal op van één keer per werkdag!

Daarnaast is het ook mogelijk om gratis frisdrank en koffie te drinken tijdens je dienst. Dit gaat niet af van je salaris mcdonald’s!

Werken bij Mc Donalds Salaris 2021

Het rooster werken bij Mc Donalds

Het rooster als je gaat Werken bij Mac Donalds wordt ongeveer twee weken vooruit gemaakt. Je weet dus twee weken van te voren precies wanneer je wel en niet moet werken.

Nachttoeslag werken bij Mc Donalds Salaris

Als je in de nacht werkt krijg je een extra toeslag. Bij veel bedrijven is dit niet zo. Dus bij de Mc Donalds is dit goed geregeld! Deze toeslag wordt berekend en uitbetaald op je Werken bij Mc Donalds Salaris.

eten mc donalds

Het Mc Donalds maand salaris hangt dus af va het aantal uur dat je werkt, en het aantal nachten dat je werkt. Voor de nachten krijg je een extra toeslag. Met het McDonald’s Uurloon van hierboven kun je je maandsalaris berekenen.

Vacatures bij mcdonald's

Benieuwd welke vacatures er momenteel allemaal open staan? Kijk dan op de crew website om te kijken waar er nog mensen worden gezocht.

Bekijk ook onze grote uitleg pagina over het Werken bij Mc Donalds als je nog meer informatie wilt hebben! We geven je hier ook een onafhankelijk overzicht van wat medewerkers (en oud medewerkers) van hun werkgever vinden!

Werken bij mcdonald's leeftijd

De minimale leeftijd om aan de slag te gaan is is 15 jaar. Het is niet mogelijk om aan de slag te gaan als je jonger bent dan 15 jaar.

Meer informatie

Wil je meer informatie hebben? Over de werkzaamheden maar bijvoorbeeld ook over de Werken bij Mc Donalds Salaris 2022? Neem dan contact op via de crew website van Mc Donalds.

We hebben ook een overzicht gemaakt waar je meer informatie ziet over de uitbetaaldata van Mc Donalds. Dit werkt mogelijk net iets anders dan je van te voren zou denken, dus neem dit ook alvast even door! Zo weet je direct ook wanneer je uitbetaald gaat krijgen en welke periode je voor die betaling moet werken.

Hoe is het om bij Mcdonald's te werken?

Als we alle reviews bekijken die er online zijn over medewerker zijn van deze keten komt het bedrijf er zeer positief uit! Met alle opleidingen die je intern kan volgen, opleidingen zelfs met een diploma, korting op eten tijdens het werken (en direct daarna) doet het bedrijf veel voor zijn/haar eigen medewerkers.

Elke Mc Donalds is wel een “eigen bedrijf” dat de naam van de keten heeft. Bepaalde ervaringen kunnen daardoor wel eens verschillen van vestiging. Al is Mc Donalds er wel heel streng in dat alles overal gelijk moet zijn en het een prettige sfeer moet zijn om in te werken.

Mcdonalds manager salaris

Het minimale salaris van de restaurantmanagers is € 1643 tot maximaal € 4070 per maand. Als je aan de slag gaat als manager is dit bedrag minimaal € 1643 euro en maximaal € 2393 euro.

Deze bedragen zijn Bruto, het is niet mogelijk om een uurloon te noemen omdat deze salaris Mcdonalds manager afhangt van ervaringen en wat je zelf overeen komt met het restaurant.

Vacatures mcdonalds

Benieuwd naar de huidige openstaande vacatures? Neem dan een kijkje op de website WerkenBijMcDonalds.nl. Hier staan alle huidige openstaande vacatures op!

Vanaf hoe oud mag je bij de Mcdonalds werken

Je moet minimaal 15 jaar zijn om bij de Mc Donalds te werken. Je loon is dan € 4,17 bruto. Het is niet mogelijk om op een leeftijd jonger dan 15 jaar aan de slag te gaan bij dit restaurant. Ook zijn de taken als je als 15 jarige werkt nog beperkt.

79% raad vrienden werken bij Mc Donalds aan

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat 79% van de medewerkers van Mc Donalds het werk aanraad aan vrienden? Als we op de verschillende review websites kijken komt Mc Donalds er echt goed uit! Vaak worden reviews alleen geschreven op dit soort websites om je onvrede te uiten.

Het kost ook best veel tijd om een review te maken en je verhaal duidelijk te typen, en dat doen we graag als er iets niet goed is en je het van je af wilt schrijven. Een bedrijf dat bijna 4 op de 5 sterren verdient (op meerdere review websites) is echt een prestatie!