Werken bij Getir Review

Werken bij Getir review. In deze review gaan we kijken naar wat medewerkers over dit bedrijf zeggen. Hier hebben we een uitgebreid onderzoek naar gedaan en Getir meningen van (oud)werknemers verzameld. Hieronder zie het overzicht dat wij gemaakt hebben. Onderaan deze pagina zie je ook hoe je jou mening in onderstaand verslag kan laten opnemen.

Belangrijk om te weten is dat deze werk review geheel onafhankelijk is! We hebben geen banden of contacten met één van de bedrijven waar wij artikelen over gemaakt hebben.

Werken bij Getir Review

Algemene beoordeling Getir

Getir werkt volledig met eigen spullen, hierdoor hoef je niet je eigen telefoon te gebruiken tijdens de dienst. Zeker als je geen internet abonnement hebt heeft dit voordelen. Maar ook bij kans op schade.

Getir heeft 10% personeelskorting voor zijn/haar eigen medewerkers, veiligheid staat heel hoog binnen het bedrijf en ze proberen iedereen als een team samen te laten werken.

Doordat er wordt gewerkt met e-scooters en Getir veiligheid belangrijk vindt is de minimale leeftijd van medewerkers 18 jaar.

Doordat je 12 euro per uur verdient en niet per bestelling verdien je ook tijdens het wachten! Meer informatie over salaris vind je op onze Getir Salaris pagina.

Bedrijfsstructuur

Het is een jong en dynamisch bedrijf. Het bedrijf opent op steeds meer plekken in Nederland en is momenteel bezig een groter landelijke dekking te krijgen.

Doorgroeien

Hierover is ons momenteel niets bekend

Werksfeer

De werksfeer is gezellig! Je werkt veel buiten, maar tussen de bestellingen door wacht je in de chill-ruimte bij het magazijn. Hier is ook drinken dat je kunt pakken tijdens het wachten.

Salaris

Het salaris is 12 euro per uur, hiernaast krijg je ook nog 10% personeelskorting.

Pluspunten Werken bij Getir review

  • Krijg doorbetaald tijdens het wachten;
  • Getir verzorgd alles voor je;
  • Alle fooi mag je houden;

Minpunten Werken bij Getir review

  • Minimale werkleeftijd is 18 jaar;
  • Ook buiten werken met slecht weer;

Eind conclusie

Het is een jong opkomend bedrijf, net als alle andere Flits bezorger bedrijven. Het bedrijf weet dat het afhankelijk is van zijn/haar personeel.

Solliciteren bij Getir

Wil je meer informatie hebben over het werken bij Getir? Bekijk de Jobs pagina van Getir.

Zelf Werken bij Getir review toevoegen

Heb je zelf bij dit bedrijf gewerkt en wil je een review in ons systeem toevoegen? Mail dan naar reviews (apenstaartje) baan-bij.nl. We zullen binnen enkele dagen je review verwerken in het systeem en je een terugkoppeling geven als dat is gedaan.

Reviews zijn bij ons altijd anoniem, het kan zijn dat je van ons nog wat aanvullende vragen terug krijgt, om te zorgen dat we je mening over dit bedrijf zo volledig mogelijk kunnen maken.