Werken bij Flink Salaris

Benieuwd naar het Werken bij Flink Salaris? Hieronder geven we je een overzicht van de verdiensten van dit snel groeiende bedrijf! Ook geven we je nog wat meer belangrijke informatie omtrent het werken bij Flink. Bekijk ook het Flink salaris magazijn. Meer informatie vind je op de Werken bij Flink pagina.

Het salaris wordt bij Flink niet openbaar gedeeld. Wel geven ze aan dat je in het meest gunstige geval € 12,00 per uur kunt verdienen. In de weekenden kan het salaris dan oplopen tot € 17,00 per uur.

Werken bij Flink Salaris

Gewoon in loondienst

Als je bij Flink aan de slag gaat kom je meteen in loondienst. Bij een aantal andere bedrijven is het zo dat je bij mag verdienen tot het maximale dat je volgens de wet belasting vrij mag bijverdienen, als je meer wilt verdienen moet je je aanmelden als ZZP’er. Bij Flink ben je gewoon in loondienst (Parttime of Fulltime).

Minimale uren werken bij Flink

Bij Flink kun je werken met een 0-uren contract. Hierdoor hoef je niet elke week een minimaal aantal uur te werken. Je kunt op deze manier iedere week een ander aantal uren werken. Heb je een week waarin er minder op de planning staat? Kun je mooi extra uren werken!

Minimum leeftijd werken bij Flink

Je mag bij flink aan de slag vanaf het moment dat je 16 jaar bent. Onder de 16 jaar is het helaas niet mogelijk om te werken als bezorger. Dit is zelfs via de wet verboden!

Fooi

Als je fooi krijgt hoef je dit niet te delen met je collega’s (die bijvoorbeeld op een hub werken). Alle fooi die je krijgt mag je zelf houden. Dit is een extra cadeautje vanuit de klant waar je zelf je best voor hebt gedaan.

Flink salaris magazijn

Het Flink salaris magazijn is ook niet helemaal openbaar, als we rondvragen wat medewerkers verdienen die in het magazijn werken verdienen ze ongeveer €10,50 per uur.

Ben je nog niet werkzaam bij Flink? Bekijk dan de GoFlink website voor meer informatie en de openstaande vacatures! Als er een vacature open staat kun je direct solliciteren en bijna direct aan de slag! Flink is flink op zoek naar nieuwe medewerkers die het team komen versterken. Je weet nu ieder geval al meer over het Werken bij Flink Salaris!

Werken bij Flink Salaris review

Als je gaat werken Flink wil je natuurlijk wel weten hoe het is om daar te werken! Daarom hebben wij een onafhankelijke review gemaakt over Flink. Deze is te bekijken op de pagina Flink Review. Op deze pagina hebben we een onafhankelijk overzicht gemaakt van verschillende reviews.

Het is voor iedereen ook mogelijk deze reviews aan te vullen, mocht je je mening over Flink willen geven bekijk dan onderaan onze review pagina hoe je dit kunt doen. Je review wordt dan opgenomen in het overzicht.

Als je bij Flink werkt krijg je ook nog eens 20 % personeelskorting.

Flink bezorgt binnen 10 minuten boodschappen naar de klant. Stel je voor je staat te koken en komt er achter dat je de pastapennen van de pasta niet meer in huis hebt, de saus staat inmiddels al op en je wilt echt heel graag pasta eten.

Dan bestel je in de Flink app je pastapennen en binnen 10 minuten komen ze je bestelling thuis bezorgen. Binnen die 10 minuten haal je het (meestal) niet eens om zelf naar de supermarkt te gaan en dan moet je ook nog eens naar buiten en je pan van het vuur af halen.

Nee, er zijn meerdere spelers die momenteel deze markt in handen willen krijgen, denk hierbij aan Gorillas, Getir en Zapp. Flink is wel goed op weg om één van de grote spelers te worden. Uiteindelijk is het nog maar de vraag welke van deze bedrijven overblijven.

Werken bij Flink Salaris

Het Salaris van Flink is niet precies te zeggen, op de website van Flink geven ze hier ook niets over prijs. Dit is wel anders bij de andere flitsbezorgers die de lonen wel openbaar maken. Het is altijd handig om vooraf even te kijken wat je bij de andere (Gorillas, Getir en Zapp) verdient. Zo kun je een goed indicatie maken van het Werken bij Flink Salaris. Het Flink salaris magazijn staat hierboven ook vermeld.

Veel gestelde vragen

Wat is het uurloon van Flink?

Flink is hier niet heel open over, als je het gemiddelde van het salaris zou nemen kom je uit op een bedrag van ongeveer € 12,00 per uur. In de weekenden kan het salaris dan oplopen tot € 17,00 per uur.