Werken als Gorillas bezorger Salaris

Het Werken als Gorillas bezorger Salaris? Hoeveel is dat precies? Als je bij Gorilla’s aan de slag gaat verdien je ongeveer €12,00 per uur.

Je bent als fietsbezorger het gezicht naar de klant toe, en bent (maximaal) 20 minuten per rit onderweg.

Werken als Gorillas bezorger Salaris

Doel van Gorillas

Het doel van dit bedrijf is om de boodschappen die zijn/haar klanten bestellen binnen 10 minuten worden bezorgd. Als je bij Gorilla’s gaat werken help je hier aan mee. Als je aan de slag gaat als bezorger zorg je er samen met jou team voor dat alle boodschappen binnen 10 minuten bij de klant worden bezorgd. Het Werken als Gorillas bezorger Salaris is ook nog eens een goed salaris!

Gorillas doet zijn best om het beste on-demand retail bedrijf te worden en de wereld van nu te veranderen. Nu gaat iedereen nog voor de boodschappen die je nog snel nodig hebt naar de supermarkt (of we eten iets anders) maar Gorilla’s wilt er voor gaan zorgen dat iedereen bij hun de nodige boodschappen gaat bestellen en die binnen 10 minuten worden bezorgd.

Werken als Gorillas bezorger Salaris op feestdagen

Op bepaalde feestdagen geldt er ook een toeslag van 200% op je huidige uurloon. En daarnaast 25 vakantiedagen per jaar! (Gebaseerd op een 40u contract, als je minder werkt dan wordt het vakantieverlof hierop aangepast)

Bezorging

Het bezorgen van de boodschappen gaat met E-bikes en met bakfietsen. Je krijgt een fiets (in bruikleen) tijdens je dienst en hoeft dus niet op je (mogelijk) eigen zware fiets te fietsen. Ook is er een Telefoonvergoeding. (€15 voor full timers/ €7,50 part timers)

Solliciteren bij Gorillas

Ben je nog niet werkzaam bij Gorillas? En wil je meer informatie of direct solliciteren? Ga dan naar de Riders website. Hier kun je ook direct solliciteren!

Bij deze baan ben je veel onderweg, zowel op mooie dagen als op regenachtige dagen.

Flitsbezorging

Dit bedrijf valt onder de Flits bezorging, wil je weten wat Flits bezorging precies is? Bekijk dan onze blog over Wat is Flitsbezoring?

Veel gestelde vragen

Hoeveel verdien je bij Gorilla’s?

Als je bij Gorilla’s aan de slag gaat verdien je ongeveer €12,00 per uur.

Is er een telefoonvergoeding bij Gorilla’s?

Ja! Je krijgt een telefoonvergoeding voor het gebruik van je eigen telefoon. (€15 voor full timers/ €7,50 part timers)