Uurloon Jumbo

Uurloon Jumbo Hoeveel is dit precies? In de tabel hieronder is te lezen hoeveel salaris je krijgt als je bij de Jumbo werkt. Zoals je kunt zien is dit verdeelt over verschillende bedragen. Hoeveel verdien je bij jumbo? Dat zie je hier onder!

Uurloon Jumbo

Uurloon Jumbo vulploegmedewerker

Leeftijd Uurloon 40 uur
15 jaar
€ 4,99
€ 798,40
16 jaar
€ 5,74
€ 918,40
17 jaar
€ 6,57
€ 1051,20
18 jaar
€ 7,21
€ 1153,60
19 jaar
€ 8,43
€ 1348,80
20 jaar
€ 11,27
€ 1803,20
21 jaar
€ 14,08
€ 2449,90
22 jaar en ouder
€ 14,08
€ 2449,90

*Brondatum: 1 jan 2023 – Werken bij Jumbo Salaris, Uurloon Jumbo, salaris vakkenvuller Jumbo

Uurloon Kassamedewerker en Uurloon verkoopmedewerker

Hieronder staat het Uurloon Kassamedewerker en Uurloon verkoopmedewerker. Bekijk de leeftijden en het uurloon dat je op deze leeftijd verdient. We hebben voor het gemak ook het salaris geplaatst dat je zou verdienen als je 40 uur per week werkt. Zo krijg je een goede indicatie van het Jumbo salaris.

Leeftijd Uurloon 40 uur
15 jaar
€ 4,99
€ 798,40
16 jaar
€ 5,74
€ 918,40
17 jaar
€ 6,57
€ 1051,20
18 jaar
€ 7,21
€ 1153,60
19 jaar
€ 8,43
€ 1348,80
20 jaar
€ 11,27
€ 1803,20
21 jaar
€ 14,08
€ 2449,90
22 jaar en ouder
€ 14,08
€ 2449,90

*Brondatum: 1 jan 2023 – Werken bij Jumbo Salaris, Uurloon Jumbo, salaris kassamedewerker Jumbo

Uurloon Jumbo uren afhankelijk

Het salaris dat je ontvangt is afhankelijk van het aantal uren dat je werkt, bij een 36 uur contract verdien je meer per uur dan een 40 uur contract.

Dit is niet alleen bij Jumbo het geval, maar dit is bij bijna alle bedrijven het geval. Het klinkt misschien wel raar aangezien je het idee hebt dat hoe meer je werkt je ook meer per uur gaat verdienen.

Uurloon Jumbo & Jumbo salaris berekenen

In de tabel hieronder kun je je jumbo salaris berekenen. Door te kijken naar je leeftijd en het aantal uur dat je gaat werken te volgen kom je op een bedrag uit dat je gaat verdienen per uur. Salaris kassamedewerker Jumbo is het zelfde salaris als hieronder vermeld staat.

Hieronder staat het loon van een vulploegmedewerker van de Jumbo. Ben je bij de Jumbo werkzaam als vakkenvuller? Dan is dit hieronder wat je per uur gaat verdienen. Het Salaris hieronder is van functiegroep a. Het is niet zo dat je bij Jumbo als vulploegmedewerker kunt doorstromen naar functiegroep B.

We hebben in het overzicht ook een kolom gezet met de verdiensten als je 40 uur per week zou werken. Zo kun je een idee krijgen wat je per maand zou kunnen gaan verdienen als je 40 uur per week zou werken.

Soorten contracten bij Jumbo

De Jumbo werkt met twee verschillende contracten. Je kunt een contract krijgen voor 12 uur of minder of een contract voor 12 uur of meer. Als je een contract krijgt van 12 uur of minder is dit een all-in contract. Hier zit je vakantiegeld en Adv-dagen meteen bij inbegrepen.

Je verdient dan dus meer per uur dan collega’s die meer dan 12 uur per week werken. Alleen krijgen de andere collega’s deze toeslagen later nog uitbetaald dus verdien je mogelijk toch het zelfde uurloon.

Hoger dan minimum loon

Jumbo betaald haar medewerkers meer uit dan het minimum loon. Dit is afgesproken in de CAO waar jumbo zich ook aan houdt. Dit is terug te lezen in de cao Supermarkt-VGL.

Je verdient dus meer dan dat er is voorgeschreven door de overheid als minimaal loon. Ook in dat opzichte is Jumbo dus een goede medewerker!

Wil je weten wanneer Jumbo het salaris betaald? Bekijk dan de Jumbo Uitbetaal datum pagina!

Wat verdient vakkenvullen bij Jumbo

Dat is te zien in de tabel hierboven. Het is ook afhankelijk van het contract dat je hebt. Hoe meer uren je per week werkt hoe lager je uurloon (per uur) is.

Baan vinden

Mocht je benieuwd zijn of er momenteel vacatures voor Jobs bij de Jumbo bij jou in de buurt zijn? Neem dan een kijkje op de jobs website van de Jumbo! Hier staat een actueel overzicht van alle vacatures die er momenteel open staan. Het Werken bij Jumbo Salaris staat hierboven vermeld in de tabel.

Wellicht is het ook wel wat voor je om te werken als bezorger bij Jumbo. Hierover hebben we een artikel gemaakt, specifiek gericht op bezorger bij Jumbo worden. Je bent daar het visitekaartje van de Jumbo en werkt meer op jezelf.

Daarnaast zie je ook nog wat van de omgeving en ben je lekker onderweg! Veel verantwoordelijkheid dus!

Salaris Calculator

Jumbo heeft ook een calculator gemaakt waar je kunt uitrekenen hoeveel je per uur verdient op welke leeftijd. Met deze calculator bereken jeJumbo salaris per uur eenvoudig.

Bij deze berekening kun je ook kiezen tussen vakkenvuller en kassa medewerker, echter is bij beide het jumbo salaris per uur het zelfde. Jumbo maakt dus geen onderscheid tussen vakkenvullers en medewerkers die achter de kassa zitten. Kies dus de functie die het meeste bij je past.

Jumbo werken leeftijd

Zoals te zien is in de tabel hierboven is de minimale leeftijd die je moet hebben om bij Jumbo te kunnen werken 15 jaar. Dit is zo ook opgenomen in de CAO van supermarkten en is bij alle grote supermarkten gelijk.

Het is niet mogelijk om onder de 15 jaar aan de slag te gaan bij de Jumbo. Hier zijn helaas geen uitzonderingen op te maken.

Extra's naast salaris

Bij Jumbo krijg je ook nog andere extra voordelen buiten je salaris. Jumbo bied verschillende leuke mogelijkheden om aan deel te nemen. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van een aantal dingen die je extra kunt doen / krijgen als je bij de Jumbo aan het werk gaat.

Zorgverzekering

Het is mogelijk om via de Jumbo een zorgverzekering af te sluiten. Je krijgt dan korting op je zorgverzekering. Altijd handig, want het scheelt een hoop geld.

Andere verzekeringen

Naast de zorgverzekering zijn er ook nog tal van andere verzekeringen waar je met korting jezelf bij kunt aansluiten.

Aankoop artikelen

Het is mogelijk om via het systeem van de Jumbo artikelen met korting te kopen. Je kunt hier ook meer informatie over vinden in je Jumbo medewerkers account.

Opleiding en training

Er zijn verschillende opleidingen die door Jumbo worden vergoed, daarnaast is het ook mogelijk om trainingen te volgen waarbij Jumbo de vergoeding betaald.

Deelname aan uitjes

Er zijn verschillende bedrijfsuitjes waar je aan deel kunt nemen die door Jumbo worden betaald. Super leuk en voordelig om aan deze uitjes mee te doen dus! Naast het samen werken zet de supermarkt ook in op leuke dingen samen doen. Goed geregeld dus!

Jumbo als werkgever

Jumbo staat erg hoog op de lijst met grootste supermarkten in Nederland. Het marktaandeel van Jumbo is momenteel 25%. (Albert Heijn heeft 35% marktaandeel en is de grootste supermarkt van Nederland).

Momenteel heeft de Jumbo ruim 700 supermarkten die over heel Nederland gelegen zijn. Jumbo werd opgericht in 1971 en is in al die jaren uitgegroeid tot de één a grootste supermarktketen van het land.

Naast de grote winkels heeft de supermarktketen ook kleine winkels, deze hebben een andere naam en gaan door het leven onder de naam “Jumbo City”. Dit zijn kleine winkels die gelegen liggen op plekken waar behoefte is aan een kleine winkel van Jumbo.

Je kunt merken dat de cultuur bij Jumbo nog steeds het zelfde is als vroeger. Inmiddels zit het familiebedrijf in de tweede generatie. Momenteel staat het onder leiding van de familie Fentener van Vlissingen. Dit is ook het gevoel dat je bij de supermarkt moet krijgen als je er werkt. Een echt familiegevoel waar je zelf onderdeel van bent!