Werken bij Flink bezorger

Wil je gaan Werken bij Flink bezorger, een toffe Baan bij Flink? Op deze pagina geven we je meer uitleg over hoe het werken bij Flink in zijn werk gaat en wat je ervan kunt verwachten. We hebben een goed, onafhankelijk en overzichtelijk overzicht gemaakt van wat je te wachten staat als je bij dit bedrijf aan de slag gaat.

Werken bij Flink bezorger

Flink bezorging is bedrijf dat valt onder de “Flits bezorging“, steeds meer bedrijven gaan boodschappen binnen 10 minuten aanbieden. Stel je bent aan het koken en je mist de boter (of de wok groente is op), je besteld wok groente via de app en Flink komt het binnen 10 minuten bij je brengen! Super handig! Je hoeft zelf niet de deur uit en kunt misschien zelfs doorgaan met koken in de afwachting van je boter!

En daar betaal je maar een klein bedrag meer voor, de boodschappen zijn vrijwel even duur als in de supermarkt, alleen de bezorging komt er nog bij.

Flink gaat hiermee de strijd aan met de andere bedrijven die aan snelle bezorging doen (Denk aan o.a. Gorillas).

Laatst hebben we ook een blog gemaakt met meer informatie over ‘Flits bezorging‘, bekijk ons blog om meer te weten te komen over de werkzaamheden en hoe dit soort bedrijven zijn ontstaan.

Om bij dit bedrijf aan de slag te gaan moet je een minimale leeftijd hebben van 16 jaar. Het is niet mogelijk om als 15 jarige aan de slag te gaan bij dit bedrijf. Veel bezorgbedrijven hanteren een minimale leeftijd van 16 jaar omdat er een nieuwe wet in het leven is geroepen dat bezorgers (ook op de fiets) een minimale leeftijd moeten hebben van 16 jaar.

bezorger fiets

Uitrusting & Electrische fiets

Als je gaat bezorgen krijg je kleding, een tas en een elektrische fiets waar je de bezorgingen mee doet. Je hoeft dus geen gebruik te maken van je eigen fiets. En een elektrische fiets fietst toch wel een stuk lekkerder dan jou oude kraakfiets! (Of misschien heb je zelf wel helemaal geen fiets.

Flink doet geen bezorging met (vervuilende) scooters of auto’s. Alle bezorgingen worden gedaan met de fiets.

Flink heeft ook met een aantal andere bedrijven Gedragsregels afgesproken over het gebruik van de fiets en hoe bezorgers om gaan met de algemene ruimte. Hier lees je ook meer over op onze blog over de Gedragscode.

Wachttijden

Mocht je terug komen van een levering bij een klant wacht je binnen in de hub op je nieuwe rit. Dit doe je in de winter lekker warm en droog binnen en in de zomer kom je lekker bij van het warme weer. De tijd dat je moet wachten op je volgende bestelling krijg je ook doorbetaald.

Baan bij Flink

Mogelijke contracten

Het is mogelijk om bij Flink aan de slag te gaan als parttimer en als fulltimer.

Daarnaast kom je te werken met allemaal gezellige mensen van over de hele wereld! Je leert dus ook nog eens allemaal nieuwe mensen (en mogelijk ook nieuwe vrienden) kennen!

Als je bij Flink werkt krijg je zelf ook korting op je boodschappen! In totaal gaat dat om 20% op je boodschappen. Hierdoor kun je zelf ook lekker wat bestellen als het nodig is, of na je dienst wat boodschappen meenemen om thuis een verse maaltijd te maken! Een mooi voordeel voor een Baan bij Flink!

Om bij Flink aan de slag te gaan moet je aan de volgende eisen voldoen:

  • Minimaal Nederlandse of Engelse taal spreken;
  • Mogen werken in Nederland;
  • Mimimaal 16 jaar oud zijn;
  • Parttime of Fulltime beschikbaar.

Of het salaris dat je gaat verdienen ook flink is, dat lees je op onze Flink salaris pagina! Hier lees je ook meer over bijvoorbeeld bonussen!

Flitsbezorging

Dit bedrijf valt onder de Flits bezorging, wil je weten wat Flits bezorging precies is? Bekijk dan onze blog over Wat is Flitsbezoring? We leggen alles ier heel overzichtelijk voor je uit!

Solliciteer!

Wil je meer informatie of direct solliciteren? Ga dan naar de website GoFlink NL en meld je aan als bezorger! Op de website van Go Flink is ook veel meer informatie te vinden over de werkzaamheden en beantwoorden ze nog veel meer vragen.

Als je aan de slag gaat bij Flink werk je altijd vanuit een vaste hub, het is dus niet het geval dat je mogelijk een bepaalde dag ineens naar een andere stad doe moet.

Werken bij Flink bezorger

Doen of niet? Als je nog iets meer wilt weten over het werken bij Flink bekijk dan onze Werken bij Flink review pagina. Hier geven we je nog veel meer informatie (en inzichten vanuit andere medewerkers) op het werken bij Flink.

Mocht je werkzaam zijn bij Flink is het ook mogelijk om een review achter te laten op onze website, je leest hier meer over op onze review pagina.

Veel gestelde vragen

Krijg je bij Flink doorbetaald tijdens het wachten?

Ja, je krijgt bij Flink een vast uurloon, ook tijdens het wachten krijg je doorbetaald. Meer hierover staat op de Salaris Flink pagina.

Hoe oud moet je zijn om bij Flink te werken?

Je moet minimaal 16 jaar zijn, ten opzichte van bijvoorbeeld Picnic waar je 18 jaar moet zijn (omdat je een rijbewijs nodig hebt), is dit ook een goede baan voor jongeren.

Moet je Nederlands spreken om bij Flink te werken?

Nee dat is niet nodig, je moet Nederlands of Engels kunnen spreken. Daarnaast moet je in Nederland mogen werken (dus minimaal een werkvergunning hebben).

Kan je fulltime werken bij Flink?

Ja dat is mogelijk! Flink heeft zowel Fulltime als parttime banen! Bekijk hier meer over op onze Werken bij Flink pagina.