Werken bij Ikea Loon 2022

Werken bij Ikea Loon en alle andere informatie die je moet weten voor je aan de slag gaat bij een vestiging van Ikea.

Uurloon Ikea 21 jaar of ouder

Als je 21 jaar of ouder bent krijg je bij de Ikea een salaris van €11.31 (bruto). Mocht je door de weeks werken na 19:00 uur wordt je salaris zelfs €16.96 (bruto)!

Als je op de zaterdag avond werkt na 19:00 uur en op de zondagen (gehele dag) is je salaris zelfs €22.62 per uur (bruto)! Dit zijn zeker mooie bedragen per uur waar je trots op kunt zijn!

Werken bij Ikea Loon

Vakantiegeld Ikea loon 2022

Het vakantiegeld van Ikea is 8% dat nog boven op je salaris komt, dit bedrag wordt betaald in mei.

Personeelskorting Ikea

Als je bij Ikea aan de slag gaat krijg je ook personeelskorting. Deze personeelskorting is 15 % en krijg je vanaf het moment dat je je proeftijd hebt doorlopen. Deze is geldig bij alle vestigingen van Ikea in Nederland.

13e maand

De 13e maand wordt uitbetaald in december. Het is bij ons niet bekend of iedere functie deze heeft, maar zover we zien bij de vacatures op de website zit deze bij iedere functie. In de meeste gevallen is dit inbegrepen bij het Werken bij Ikea Loon dat je gaat ontvangen.

Reisvergoeding met OV

Mocht je met het OV gaan wordt dit door Ikea gestimuleerd! Ze betalen dan namelijk je gehele reiskosten!

Solliciteren bij Ikea

Wil je kijken welke banen er momenteel bij Ikea Nederland beschikbaar zijn? Bekijk dan de Job pagina op de website van Ikea. Hier staan alle vacatures op die momenteel open staan. Daar staan ook alle voorwaarde bij die van toepassing zijn op de vacature die je momenteel bekijkt. Het Werken bij Ikea Loon staat hier ook bij vermeld.

Integriteitcontrole

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is een onderdeel dat Ikea uitvoert tijdens je sollicitatie.

Personeelskorting

Bij Ikea krijg je ook personeelskorting, hoeveel dat is en waar het allemaal op geldig is lees je op onze Ikea Personeelskorting pagina!