Werken bij Getir leeftijd

Wat is de minimale Werken bij Getir leeftijd? En moet je een rijbewijs hebben of niet? Dat leggen we allemaal uit in dit artikel. Bekijk de verschillende kopjes hieronder om de juiste informatie te krijgen die je nodig hebt.

Werken bij Getir leeftijd

De minimale leeftijd is 18 jaar, het is niet mogelijk om bij Getir te werken als je geen 18 jaar bent. Ook niet in het magazijn. Dit zijn regels die binnen Getir zijn afgesproken.

De bezorging bij Getir gebeurd op e-scooters & e-bikes. Je hoeft dus niet verplicht een rijbewijs te hebben als je aan de slag wilt gaat bij het bedrijf.

Werken bij Getir leeftijd

Parttime & Fulltime werken bij Getir

Vanaf de minimale leeftijd van 18 jaar is het mogelijk om zowel parttime als fulltime te werken. Mocht je parttime willen werken moet je minimaal 16 uur per week beschikbaar zijn. (In de meeste gevallen zijn dit dan twee dagen van 8 uur).

Hoe is de pauze geregeld?

Als je een dienst draait van langer dan 6 uur, heb je recht op een pauze van 30 minuten. Deze pauze is wel onbetaald & wordt ingezet op het meest gunstige moment voor het bedrijf. Je zult begrijpen dat juist rond etenstijd de tijd is dat de meeste bestellingen binnenkomen. Vandaar dat de pauzes (mogelijk) om deze tijd heen worden gepland.

Hoe werkt het met fooi?

Je fooi mag je 100% zelf houden, je hoeft dit niet af te dragen als je terug komt bij de hub. Je hoeft dit dus ook niet te delen met medewerkers die binnen in de hub werken.

Wordt ik betaald tussen de bestellingen door?

Ja, je krijgt 12 euro per uur betaald, je bent dus niet afhankelijk van bestellingen! Ook de wachttijd is dus doorbetaald. Op de hub is een chill-ruimte waar je kunt wachten op je volgende bestelling. Op de chill-plek is ook drinken aanwezig.

Meer informatie hierover staat op onze Getir Salaris pagina.

Uitbetaaldatums

Ben je benieuwd wanneer je uitbetaald gaat krijgen als je aan de slag gaat bij Getir? Bekijk dan onze uitbetaaldatum uitleg pagina! Hier staan alle gegevens op die je nodig hebt en alle vragen die je hebt over eventuele uitbetalingen worden ook op die pagina behandeld.

Werken bij Getir

Wil je werken bij Getir? Bekijk dan op de website van Getir alle vacatures die ze momenteel open hebben staan. Wellicht hebben ze een vacature openstaan bij jou in de buurt en wordt jij de nieuwste medewerker van dit bedrijf!