Werken bij Getir leeftijd

Wat is de minimale Werken bij Getir leeftijd? En moet je een rijbewijs hebben of niet? Dat leggen we allemaal uit in dit artikel.

Werken bij Getir leeftijd

De minimale leeftijd is 18 jaar, het is niet mogelijk om bij Getir te werken als je geen 18 jaar bent. Ook niet in het magazijn.

De bezorging bij Getir gebeurd op e-scooters & e-bikes. Je hoeft dus niet verplicht een rijbewijs te hebben als je aan de slag wilt gaat bij het bedrijf.

Werken bij Getir leeftijd

Parttime & Fulltime

Vanaf de minimale leeftijd van 18 jaar is het mogelijk om zowel parttime als fulltime te werken. Mocht je parttime willen werken moet je minimaal 16 uur per week beschikbaar zijn. (In de meeste gevallen zijn dit dan twee dagen van 8 uur).

Hoe is de pauze geregeld?

Als je een dienst draait van langer dan 6 uur, heb je recht op een pauze van 30 minuten. Deze pauze is wel onbetaald & wordt ingezet op het meest gunstige moment voor het bedrijf.

Hoe werkt het met fooi?

Je fooi mag je 100% zelf houden, je hoeft dit niet af te dragen als je terug komt bij de hub.

Wordt ik betaald tussen de bestellingen door?

Ja, je krijgt 12 euro per uur betaald, je bent dus niet afhankelijk van bestellingen! Ook de wachttijd is dus doorbetaald. Op de hub is een chill-ruimte waar je kunt wachten op je volgende bestelling. Op de chill-plek is ook drinken aanwezig.

Uitbetaaldatums

Ben je benieuwd wanneer je uitbetaald gaat krijgen als je aan de slag gaat bij Getir? Bekijk dan onze uitbetaaldatum uitleg pagina!