Werken bij Thuisbezorgd

Altijd al willen werken bij Thuisbezorgd? Wist je dat je ook kunt werken bij thuisbezorgd zelf? Veel mensen denken dat thuisbezorgd alleen maar werkt vanuit de restaurants zelf (met eigen bezorgers) maar het is ook mogelijk om voor deze bezorgdienst zelf te werken. Ook kijken we naar de werken bij thuisbezorgd ervaringen.

Verdien wel tot € 13,34* euro per uur! En dat ook nog eens exclusief fooi. Een mooi salaris voor een baan waar je lekker buiten aan het werkt bent!

* is inclusief vakantiegeld, vakantiedagen, stadstoeslag, zonder fooi, bonussen en een eventuele kilometervergoeding als je je eigen e-bike of fiets gebruikt!

Minimale leeftijd werken bij Thuisbezorgd

Hoe oud moet je zijn om bij thuisbezorgd te werken? Om aan de slag te gaan bij thuisbezorgd moet je een minimale leeftijd hebben van 16 jaar. Het is niet mogelijk om een uitzondering te krijgen mocht je jonger zijn dan 16 jaar.

De Thuisbezorgd werken leeftijd is 16 jaar omdat het onder de 16 jaar niet toegestaan is om te werken als maaltijdbezorger. Dit was vroeger wel mogelijk maar is recent aangepast in de wet dat het niet meer is toegestaan.

Vergoeding werken met eigen e-bike of fiets

Wist je dat als je aan het werk gaat met je eigen e-bike of fiets je bij thuisbezorgd ook nog een extra vergoeding kunt krijgen van € 0,19 per kilometer? Meer informatie hierover nemen ze later met je door tijdens de sollicitatie.

Doorbetaald tijdens het wachten

Thuisbezorgd geloofd in een systeem waarin medewerkers ook worden doorbetaald tijdens het wachten. Heb je dus tijdelijk geen rit? Dan krijg je ook gewoon doorbetaald. Wel zo eerlijk!

Er zijn een aantal andere bezorgdiensten waar je per rit betaald krijgt, woon je in een rustig dorp waar thuisbezorgd actief is, kan dit zeer nadelig voor je zijn! Ook loop je dan altijd geld mis in de momenten dat je even niets te doen hebt.

Werken bij Thuisbezorgd

Verzekering tijdens Werken bij Thuisbezorgd?

Je bent vanuit Thuisbezorgd goed verzekerd tijdens je werk! Hier heeft thuisbezorgd een goede verzekering voor afgesloten omdat de veiligheid van de medewerkers bij dit bedrijf hoog in het vaandel staat.

Fulltime aan het werk bij Thuisbezorgd

In de steden Amsterdam, Apeldoorn en Utrecht is het zelfs al mogelijk om 40 uur flexibel aan de slag te gaan bij thuisbezorgd! Je kunt hier dus je fulltime baan maken van het bezorgen van maaltijden! Thuisbezorgd streeft er naar dit over een groter deel van Nederland te kunnen uitrollen.

Bekijk ook eens onze informatiepagina over Deliveroo. Hier staat meer informatie over hun diensten.

Werken bij thuisbezorgd Ervaringen

Als we kijken naar de werken bij thuisbezorgd ervaringen zijn deze boven gemiddeld als je kijkt naar alle andere bezorgdiensten. Bij Thuisbezorgd kan je werken vanaf een hub of vanuit thuis. Ook is het mogelijk om fulltime aan de slag te gaan.

Vanaf Thuis en vanuit de hub

Het is mogelijk om vanuit huis in te loggen en aan het werk te gaan. Als je dit doet maak je gebruik van je eigen fiets. (hier krijg je ook een extra vergoeding voor).

Ook is het mogelijk om vanuit de hub van thuisbezorgd te werken, dan maak je gebruik van de (e-bike) fietsen van thuisbezorgd zelf.

Thuisbezorgd bestellen

Werken bij Thuisbezorgd

Het solliciteren gaat via de website van Thuisbezorgd zelf. Mocht je na het lezen van deze pagina benieuwd zijn of er bezorgers worden gezocht bij jou in de buurt? Neem dan een kijkje op de Bezorgers pagina van Thuisbezorgd.

Wist je dat het werken als maaltijdbezorger niet mogelijk is op je 15e jaar? Vroeger was het wel mogelijk om te kunnen werken op deze leeftijd, alleen is dit nu verboden. Meer uitleg hierover vindt je op ons artikel “Minimale leeftijd werken als maaltijdbezorger“.

Thuisbezorgd werken review

Als we naar alle andere bezorgdiensten kijken heeft thuisbezorgd het goed voor elkaar! Doordat veel restaurants ook vast zitten aan het systeem van Thuisbezorgd is er ook voldoende werk te vinden. Andere bezorgdiensten hebben ook een systeem ontwikkeld dat ze bestellingen kunnen doen bij restaurants maar dit is niet zo uitgebreid als Thuisbezorgd.

Ook zorgt Thuisbezorgd goed voor zijn/haar medewerkers als we de online reviews mogen geloven. Hieronder zetten we ook nog wat voordelen en nadelen op een rij voor het werken bij Thuisbezorgd.

Voordelen en Nadelen werken bij Thuisbezorgd

We zetten hieronder even alle voordelen en nadelen van het werken bij Thuisbezorgd op een rij. Het kan natuurlijk zijn dat een voordeel (of nadeel) voor jou persoonlijk geen voor/nadeel is. We hebben een overzichtje voor je gemaakt:

Voordelen

 • Doorbetaald tijdens het wachten
 • Werken vanaf thuis / een hub
 • Goed salaris
 • Flexibel werken
 • Vergoeding gebruik eigen fiets
 • Fulltime werken mogelijk

Nadelen

 • Werken met slecht weer
 • Drukste werktijden zijn feestdagen
 • Pas kunnen werken vanaf je 16e jaar
 • Wachtlijsten
 • Meer werk in grote steden

Flexibel werken

Het werken bij Thuisbezorgd is erg fijn als je flexibel wilt werken! Je werkt vooral erg op jezelf en hebt niet een baas die constant over je schouder aan het mee kijken is! Daarnaast zorg je er ook nog eens voor dat de klanten waar jij de maaltijden bezorgd een lekkere maaltijd tegemoet gaan.

Uit onafhankelijk onderzoek is ook gekomen dat het werken voor Thuisbezorgd momenteel de beste voordelen heeft! Natuurlijk kun je ook nog even onderzoek doen naar alle andere bezorgdiensten die er zijn.

Fulltime werken

Het blijft wel bizar dat je zelfs fulltime kunt werken in de meest grote steden voor dit bedrijf. Iets dat je niet zou verwachten van een bedrijf dat maaltijden bezorgd. Vaak denkt iedereen dan ook dat er alleen werk is op de momenten dat je zelf het liefst ook aan het eten bent.

Maar als je om je heen kijkt in de grote steden zie je eigenlijk de hele dag door wel bezorgers van dit bedrijf door de stad heen fietsen.

Thuisbezorgd bezorger worden?

Heb je bovenstaande artikel doorgelezen en wil je meer informatie? Of wil je direct kijken of er een vacature is bij jou in de buurt? Neem dan een kijkje op de Bezorgers pagina van Thuisbezorgd. Hier staan alle actuele vacatures op en is ook meer informatie te vinden!