Werken bij Thuisbezorgd

Altijd al willen werken bij Thuisbezorgd? Wist je dat je ook kunt werken bij thuisbezorgd zelf? Veel mensen denken dat thuisbezorgd alleen maar werkt vanuit de restaurants zelf (met eigen bezorgers) maar het is ook mogelijk om voor deze bezorgdienst zelf te werken.

Verdien wel tot € 12,04 euro per uur! En dat ook nog eens exclusief fooi.

Minimale leeftijd werken bij Thuisbezorgd

Om aan de slag te gaan bij thuisbezorgd moet je een minimale leeftijd hebben van 16 jaar. Het is niet mogelijk om een uitzondering te krijgen mocht je jonger zijn dan 16 jaar.

Vergoeding werken met eigen e-bike of fiets

Wist je dat als je aan het werk gaat met je eigen e-bike of fiets je bij thuisbezorgd ook nog een extra vergoeding kunt krijgen van € 0,19 per kilometer?

Doorbetaald tijdens het wachten

Thuisbezorgd geloofd in een systeem waarin medewerkers ook worden doorbetaald tijdens het wachten. Heb je dus tijdelijk geen rit? Dan krijg je ook gewoon doorbetaald. Wel zo eerlijk!

Werken bij Thuisbezorgd

Verzekering tijdens Werken bij Thuisbezorgd?

Je bent vanuit Thuisbezorgd goed verzekerd tijdens je werk! Hier heeft thuisbezorgd een goede verzekering voor afgesloten omdat de veiligheid van de medewerkers bij dit bedrijf hoog in het vaandel staat.

Fulltime aan het werk bij Thuisbezorgd

In de steden Amsterdam, Apeldoorn en Utrecht is het zelfs al mogelijk om 40 uur flexibel aan de slag te gaan bij thuisbezorgd! Je kunt hier dus je fulltime baan maken van het bezorgen van maaltijden! Thuisbezorgd streeft er naar dit over een groter deel van Nederland te kunnen uitrollen.

Bekijk ook eens onze informatiepagina over Deliveroo. Hier staat meer informatie over hun diensten.

Vanaf Thuis en vanuit de hub

Het is mogelijk om vanuit huis in te loggen en aan het werk te gaan. Als je dit doet maak je gebruik van je eigen fiets. (hier krijg je ook een extra vergoeding voor).

Ook is het mogelijk om vanuit de hub van thuisbezorgd te werken, dan maak je gebruik van de (e-bike) fietsen van thuisbezorgd zelf.

Thuisbezorgd bestellen

Werken bij Thuisbezorgd

Het solliciteren gaat via de website van Thuisbezorgd zelf. Mocht je na het lezen van deze pagina benieuwd zijn of er bezorgers worden gezocht bij jou in de buurt? Neem dan een kijkje op de Bezorgers pagina van Thuisbezorgd.