Werken bij Jumbo 2021

Werken bij Jumbo

Op deze pagina geven we je meer info over het werken bij de Jumbo. Als je deze pagina zorgvuldig hebt doorgenomen ben je hop de hoogte van alles dat speelt rond de Jumbo.

Salaris Jumbo

Je bent waarschijnlijk ook benieuwd wat het salaris is van een medewerker bij de Jumbo. Dit is leeftijd afhankelijk. Ook speelt er mee hoeveel uur je per week gaat werken. Hoe meer uren je werkt, hoe lager je uurloon.

Voor een overzicht van het uurloon van de Jumbo neem je een kijkje op onze Werken bij Jumbo Salaris pagina.

Werken als bezorger

Het thuis laten bezorgen van je boodschappen is bijna niet meer weg te denken! Steeds meer grote supermarkten doen er al aan, waaronder ook de Jumbo.

Wat is er nou leuker dan het bezorgen van de boodschappen bij mensen thuis? Lekker zelfstandig op weg, als visitekaartje van de supermarktketen.

Om bij de Jumbo te kunnen werken als bezorger moet je minimaal 6 maanden rijervaring hebben.

Opleiding

De opleiding duurt in totaal drie dagen, waar je van de theorie tot praktijk geleerd krijgt. Na drie dagen kun je volledig zelfstandig op pad! Geen lang inwerktraject dus. Meer over de opleiding hebben we uitgelegd op onze bezorger worden pagina.

Solliciteren als bezorger

De Jumbo heeft een speciaal platvorm (Jobs) waar ze verschillende banen in de bezorging online hebben staan als vacature. Neem een kijkje op het Job platvorm voor bezorgers om te kijken of er momenteel een vacature bij jou in de buurt online staat.

Werken bij Jumbo

Leeftijd voor werken bij Jumbo

Ben je benieuwd hoe oud je minimaal moet zijn om bij de Supermarktketen te werken? We zochten dit voor je uit! In het artikel over de minimale leeftijd geven we je alle info over de minimale leeftijd.