Werken bij Jumbo 2022

Op deze pagina geven we je meer info over het werken bij de Jumbo. Als je deze pagina zorgvuldig hebt doorgenomen ben je hop de hoogte van alles dat speelt rond de Jumbo.

Salaris Jumbo 2022

Je bent waarschijnlijk ook benieuwd wat het salaris is van een medewerker bij de Jumbo. Dit is leeftijd afhankelijk. Ook speelt er mee hoeveel uur je per week gaat werken. Hoe meer uren je werkt, hoe lager je uurloon.

Voor een overzicht van het uurloon van de Jumbo neem je een kijkje op onze Werken bij Jumbo Salaris pagina.

Werken als bezorger 2022

Het thuis laten bezorgen van je boodschappen is bijna niet meer weg te denken! Steeds meer grote supermarkten doen er al aan, waaronder ook de Jumbo.

Wat is er nou leuker dan het bezorgen van de boodschappen bij mensen thuis? Lekker zelfstandig op weg, als visitekaartje van de supermarktketen.

Om bij de Jumbo te kunnen werken als bezorger moet je minimaal 6 maanden rijervaring hebben.

Opleiding

De opleiding duurt in totaal drie dagen, waar je van de theorie tot praktijk geleerd krijgt. Na drie dagen kun je volledig zelfstandig op pad! Geen lang inwerktraject dus. Meer over de opleiding hebben we uitgelegd op onze bezorger worden pagina.

Wil je weten wanneer Jumbo het salaris betaald? Bekijk dan de Jumbo Uitbetaal datum pagina!

Solliciteren als bezorger

De Jumbo heeft een speciaal platvorm (Jobs) waar ze verschillende banen in de bezorging online hebben staan als vacature. Neem een kijkje op het Job platvorm voor bezorgers om te kijken of er momenteel een vacature bij jou in de buurt online staat.

Werken bij Jumbo

Leeftijd voor werken bij Jumbo

Ben je benieuwd hoe oud je minimaal moet zijn om bij de Supermarktketen te werken? We zochten dit voor je uit! In het artikel over de minimale leeftijd geven we je alle info over de minimale leeftijd.

Ook hebben we een artikel gemaakt over hulpkrachten. Hier staat alle info in voor de medewerkers die als hulpkracht willen gaan werken.

Neemt jumbo medewerkers ouder dan 18 aan?

Ja zeker! Maar er is nog wat leukers: Ben je in het bezit van een rijbewijs? Misschien vind je het dan wel tof om aan de slag te gaan als bezorger! Hier moet je namelijk minimaal 18 jaar voor zijn en in het bezit voor zijn van een rijbewijs!

De ideale baan, lekker op de weg, geen baas die over je schouder mee kijkt en zegt dat je sneller moet vullen (of op een andere wijze beter kunt vullen). Je ontmoet de klanten van de Jumbo thuis en maakt ze blij met de boodschappen die ze niet meer zelf hoeven te halen!

Wil je meer weten over het zijn van Bezorger bij de Jumbo? Hier hebben we een artikel over gemaakt! Neemt jumbo medewerkers ouder dan 18 aan? Het antwoord is dus ja, maar misschien is het wel leuker om aan de slag te gaan als bezorger :).

Jumbo medewerker login

Als je werkzaam bent bij de Jumbo kun je ook inloggen op je personeelsaccount, wil je hier meer informatie over of weten hoe je precies hierop kunt inloggen? Bekijk dan ons artikel over het inloggen op je Jumbo medewerkers account.