Werken als Post NL bezorger Salaris

Het werken als Post NL bezorger salaris, hoeveel ga je verdienen en hoe werkt het precies allemaal? We zoeken het voor je uit. Na het lezen van deze pagina weet je wat je gaat verdienen en wat het werk ongeveer inhoud.

Verdiensten per uur Post NL Bezorger

Als bezorger bezorg je brieven en kleine brievenbus pakketjes, de verdiensten per uur € 10,71. Een baan dat je lekker buiten bent, veel aan beweging doet en een mooi uurloon mee kunt verdienen.

Werken als Post NL bezorger Salaris

Werkzaamheden bezorger Post NL

De taken die je doet is het bezorgen van brieven en kleine pakketjes. Dit doe je ongeveer 2 tot 5 uur per dag in je eigen wijk. Je krijgt ook een vergoeding voor het gebruik van je eigen telefoon en fiets. Daarnaast krijg je ook kortingen op sportscholen, verzekeringen, vakanties en leuke uitjes.

Je bezorgt de brieven en brievenbus pakjes het hele jaar door! Met mooi weer werk je lekker buiten maar ook op dagen met flinke sneeuw, storm en grote regenbuien ben jij buiten te vinden. Je bent een echte doorzetter en doet er alles aan om fit te blijven.

Combinatie met Kinderen & Hobbys

Doordat het maar 2 tot 5 uur per dag werk is, is het ideaal te combineren met andere werkzaamheden, hobby’s of bijvoorbeeld de kinderen.

Vacatures bezorger Post NL

Wil je meer informatie of kijken of er bezorgers bij jou in de buurt worden gezocht? Bekijk dan de Vacature pagina van Post NL. Hier staan alle actieve vacatures op voor bezorger. Er staan ook baantjes op voor bijvoorbeeld alleen de zaterdag of zondag of het werken bij het sorteren van brieven/pakketjes.

Alternatieve bezorging

Vergelijk deze baan ook eens met het werken bij een Flitsbezorger. Dit is bezorging van boodschappen binnen 10 minuten. Mogelijk is dit ook iets dat bij je past. Bekijk meer informatie over dit werk op onze flitsbezorging pagina. Of bekijk de mogelijkheden voor maaltijd bezorger zoals bij Thuisbezorgd.