Werken bij Flink review

Welkom op de Werken bij Flink review pagina! Op deze pagina geven we een onafhankelijke beoordeling!

Het is voor iedereen mogelijk aan deze review punten toe te voegen, neem hiervoor contact met ons op! We zullen je review dan verwerken in onderstaande informatie.

Bekijk hieronder het aantal sterren dat het bedrijf heeft gekregen na ons onafhankelijk onderzoek:

Werken bij Flink review
Beoordeling:
4.4/5

Algemene beoordeling

Wat we vooral zien in onze Werken bij Flink review is dat dit bedrijf echt nog in de kinderschoenen staat. Het is een snel groeiend bedrijf waar je nog flink mee kan groeien.

Als je Flink vergelijkt met de andere ‘Fast bezorging bedrijven’ doen ze het echt goed! Het is bij flink alleen mogelijk om in loondienst te komen, ze werken niet met ZZP en met mensen die er kunnen werken zonder contract.

Dit leg ik even kort uit: Bij een aantal andere bezorgingsdiensten kun je aan de slag met werkovereenkomst, je mag dan niet meer verdienen dan wettelijk is toegestaan om belasting vrij bij te verdienen. Wil je dat wel moet je je account omzetten en een KVK nummer invullen (je werkt dan ZZP).

Bij Flink is iedereen in loondienst, voorzien van een goede elektrische fiets en goede opvallende kleding.

Wat medewerkers zeggen

Voor dit oordeel hebben we overal gekeken, van andere review websites tot wat medewerkers online zeggen over het bedrijf maar natuurlijk ook aan een flink aantal bezorgers zelf gevraagd.

Ook hier is bijna iedereen zeer positief over het bedrijf! Wel is het bedrijf nog in de kinderschoenen daar merk je als medewerker wel wat van.

Hier zitten voordelen aan:

  • Je kunt veel op je eigen manier doen;
  • Je kunt meedenken in werkijze

Maar als nadeel kan het ook zijn dat er bijvoorbeeld voor bepaalde problemen nog geen protocol ligt.

Zo kwamen er wat reviews binnen van medewerkers die vonden dat locaties nog niet optimaal ingericht waren, denk aan brandveiligheid e.d..

Pluspunten

Minpunten

Solliciteren

Wil je meer informatie over het werken bij Flink? Bekijk dan onze Werken bij Flink pagina! Ook hebben we een artikel gemaakt over het Salaris dat je gaat verdienen als je bij Flink aan de slag gaat.

Ben je klaar om te solliciteren bij Flink? Of wil je nog wat meer informatie lezen op de website van Flink zelf? Klik dan op onderstaande knop en ga direct naar de Jobs website van het bedrijf!