Werken bij Action Salaris

Het Werken bij Action Salaris staat hieronder vermeld. We leggen je onder de tabel ook uit hoe we aan deze richtprijs uurloon Action zijn gekomen. Naast het uurloon dat hieronder vermeld staat krijg je ook nog 8% vakantiegeld.

Het uurloon dat hieronder vermeld staat is voor de Winkelmedewerker. Het is ook mogelijk om als vulploegmedewerker te werken. Meer hierover lees je op de Salaris Vulploegmedewerker pagina.

Werken bij Action Salaris

Uurloon Action Salaris

LeeftijdUurloon
16 jaar€ 4,87
17 jaar€ 5,73
18 jaar€ 6,75
19 jaar€ 7,43
20 jaar€ 9,18
Boven 21 jaar€ 11,47
* Werken bij Action Salaris Berekend op 10 uur werk per week. Aan deze berekening kun je geen rechten ontlenen.

Action vakantiegeld

Bovenop je salaris dat je bij Action verdient krijg je ook nog 8% vakantiegeld. Dit wordt uitbetaald in de maand mei. Deze betaling gaat dan met je salaris mee. Dit is ook terug te vinden op je salarisstrook die je ontvangt in de maand mei.

Minimale leeftijd Werken Action

De minimale leeftijd om te werken als winkelmedewerker is 16 jaar, het is wel mogelijk om op je 15e bij de Action te werken als vulploegmedewerker. Het uurloon is ook anders voor vulploegmedewerkers. Hier hebben we een apart artikel over geschreven. Bekijk alle informatie hierover op onze Vulploegmedewerker Action pagina.

Berekening uurloon

We hebben bovenstaande Werken bij Action Salaris uitgerekend door 10 uur per week te nemen. Het exacte uurloon langt namelijk ook af van het aantal uur dat je op je contract hebt staan. We het loon dat daar per maand uit komt door 4 gedeeld en dat weer door 10 gedeeld om bij het uurloon te komen. Aan deze berekening kun je geen rechten ontlenen.

Vulploegmedewerker Action

Het is ook mogelijk om aan de slag te gaan als Vulploegmedewerker, het loon hiervan wijkt iets af van het loon van de Allround medewerker, echter hoef je dan ook geen Kassa te draaien en ben je meer flexibel inzetbaar. (Denk ook aan het werken in de avonduren en het weekend). Meer hierover lees je op onze Vulploegmedewerker Action pagina.

Werken bij Action

Wil je gaan Werken bij de Action? Bekijk dan onze pagina over Werken bij Action hier geven we je een goed overzicht van wat je kunt verwachten als je aan de slag gaat bij de Action. Als je direct wilt gaan solliciteren kun je kijken op de Jobs pagina van Action of er momenteel een vacature openstaat bij de Action bij jou in de buurt!

Mocht je nog verdere vragen hebben over het werken bij de Action, neem dan contact op met de Action via het contactformulier op de Jobs pagina. Ze kunnen ook vragen beantwoorden over het Werken bij Action Salaris.

Veel gestelde vragen

Wat verdien je bij Action per uur?

Als je bij de Action aan de slag gaat verdien je minimaal € 4,87. Dit uurloon is voor een medewerker van 16 jaar. Het maximale bedrag ligt op € 11,47 per uur. Dit is voor een 21+ jarige medewerker. Bekijk onze salaristabel voor alle bedragen.