Werken bij Thuisbezorgd Salaris

Het Werken bij Thuisbezorgd Salaris, hoeveel ga je precies verdienen? En wat zijn de overige voordelen als je aan het werk gaat bij Thuisbezorgd. Op deze pagina leggen we je alles uit over het werken bij dit bedrijf.

Werken bij Thuisbezorgd Salaris

Werken bij Thuisbezorgd Salaris

Het Werken bij Thuisbezorgd Salaris gaat per leeftijd. De bedragen hieronder zijn de bedragen die je ongeveer verdient als je bij dit bedrijf aan de slag gaat. Bekijk de tabel hieronder per leeftijd om te zien wat je gaat verdienen.

LeeftijdBedrag per uur*
16 jaar€ 6,20 p/u
17 jaar€ 6,63 p/u
18 jaar€ 7,14 p/u
19 jaar€ 7,65 p/u
20 jaar€ 8,16 p/u
21+ jaar€ 11,00 p/u
*) Schatting uurloon op basis van verschillende bronnen

Gemiddelde salaris Thuisbezorgd

Als we alle salarissen van hier boven bij de tabel hierboven bij elkaar optellen, plus de fooi & het vakantiegeld kom je gemiddeld uit op een salaris van € 13,31 euro per uur. Het is dus zeker lekker verdienen om bij dit bedrijf aan de slag te gaan!

En het werken bij Thuisbezorgd is nog eens sportief ook! Houdt er wel rekening mee dat je ook moet werken op dagen dat het minder lekker weer is (bijvoorbeeld tijdens regen) en het op feestdagen juist extra druk is met werken. Maar dan is meestal de fooi ook een stuk hoger!

Fooi Thuisbezorgd

Alle fooi die je tijdens je dienst ontvangt mag je ook zelf houden, afhankelijk van de afstanden die je moet fietsen en het aantal bestellingen dat de vestiging voor je beschikbaar heeft kan dit bedrag aardig oplopen.

Vakantiegeld & Vakantiedagen Thuisbezrogd

Bij Thuisbezorgd bouw je ook vakantiedagen op en krijg je 8,33 % vakantiegeld. Deze kun je opnemen of lekker laten uitkeren in geld.

Thuisbezorgd werken vanuit Huis & Hub

Je kunt bij Thuisbezorgd werken vanuit een Hub en vanuit thuis. Als je vanuit huis start, werk je in een bepaald gebied. Hier start je zelf met je eigen fiets. Je krijgt hier ook een fietstoeslag voor.

Als je start vanuit een hub meld je je aan het begin van je dienst bij de hub. Hier krijg je ook een fiets van Thuisbezorgd om je bestellingen mee te bezorgen. (Dit zijn tegenwoordig super handige e-bikes).

Fiets toeslag

Vaak is het ook mogelijk om een toeslag te krijgen voor het gebruik van een eigen fiets. Gebruik je je eigen fiets? Dan is er een fietstoeslag van € 0,10 per kilometer. Als je een e-bike hebt kan dit zelfs oplopen tot € 0,19 per gereden kilometer.

Bonussen

Thuisbezorgd geeft ook bonussen weg! Als je tussen 17:00 tot 20:59 uur berstellingen bezorgd (piek uren) krijg je een bonus. Hoe meer je bezorgd hoe meer bonus je krijgt!

Fulltime werken bij Thuisbezorgd

Het is ook mogelijk om fulltime te werken bij Thuisbezorgd, het langt wel af van de beschikbaarheid van deze contracten in jouw regio. Het is buiten een flexibel contract ook mogelijk om een 16,24,32 of 40 uur per week contract te krijgen. Het bezorgen van maaltijden is dan je fulltime baan! Lekker buiten en sportief bezig!

Vacatures Thuisbezorgd

Wil je kijken of er op dit moment medewerkers worden gezocht bij jou in de regio? Bekijk dan de Vacature pagina van Thuisbezorgd. Hier staan alle actieve vacatures op die er momenteel open staan.

Als je meer informatie wilt over het werken bij Thuisbezorgd kijk dan op onze Werken bij Thuisbezorgd pagina. Hier geven we nog meer informatie over de werkzaamheden bij dit bedrijf zodat je een goed (en onafhankelijk) beeld krijgt van het bedrijf voor je gaat solliciteren.