Vulploegmedewerker Action Salaris

Het Vulploegmedewerker Action Salaris wijkt af van het salaris van het allround medewerker salaris. Als vulploegmedewerker ben je verantwoordelijk voor de producten in de winkel en draai je bijvoorbeeld geen kassa. Meer hierover leggen we verder op deze pagina beter uit.

Action werken 15 jaar

Als vulploegmedewerker kun je al aan de slag vanaf 15 jaar. Voor het werken als allround medewerker moet je minimaal 16 jaar zijn. We geven je hieronder ook het salaris Action 15 jaar weer, omdat het dus mogelijk is om te werken als je 15 jaar bent.

Vulploegmedewerker Action Salaris

Vulploegmedewerker Action Salaris

Hieronder staat het Vulploegmedewerker Action Salaris. Lager op deze pagina laten we ook zien hoe we bij dit uurloon zijn gekomen. Hier hebben we een berekening voor gemaakt.

LeeftijdUurloon
15 jaar€ 3,86
16 jaar€ 4,38
17 jaar€ 5,12
18 jaar€ 5,99
19 jaar€ 6,74
20 jaar€ 9,00
Boven 21 jaar€ 11,25
* Werken bij Action Salaris Berekend op 10 uur werk per week. Aan deze berekening kun je geen rechten ontlenen.

Planning Vulploegmedewerker Action

Als vulploegmedewerker krijg je een flexibel rooster, je hebt geen vaste dagen dat je moet werken maar overlegd met de planner welke dagen je ingezet kan worden om te werken. Prima combinatie dus met school!

Werkzaamheden Vulploegmedewerker Action

Bij de Action gaat het net wat anders dan bij een supermarkt, je hoeft namelijk bijna geen voeding te vullen, de meeste artikelen zijn Non-food producten. (Zo hoef je dus ook niet op datum te vullen!). Daarnaast hoef je niet met klanten mee te lopen naar een bepaald schap maar wijst klanten de weg door de winkel.

Veel gestelde vragen:

Vakantiegeld Action?

Als je bij de Action aan de slag gaat krijg je 8% vakantiegeld. Hiernaast verdien je ook nog extra (toeslagen) op zondagen & feestdagen!

Hoeveel uur minimaal werken Action?

Als je aan de slag gaat als vulploegmedewerker moet je minimaal 4 uur per week werken. Het laagste contract dat Action geeft is 4 uur per week.

Minimale leeftijd werken Action?

Je moet minimaal 15 jaar oud zijn om als vulploegmedewerker aan de slag te gaan bij de Action. Het werken als allround medewerker kan vanaf de leeftijd van 16 jaar.

Rooster vakkenvuller Action?

Als vulploegmedewerker bij de Action maak je samen met je planner/leidinggevende je rooster. Je hebt een flexibel contract waardoor je zelf kan plannen wanneer je beschikbaar bent. (Let wel op dat je je contracturen moet werken).

Hoeveel dagen moet je beschikbaar zijn?

Action vraagt je minimaal 2 dagen per week beschikbaar te zijn, het liefst in de avonduren en in het weekend.

Werken bij de Action

Wil je gaan werken bij de Action? Kijk dan op onze Werken Bij Action pagina voor nog meer informatie over het bedrijf. Wil je direct door naar de website van de Action? Ga dan naar de Jobs pagina van de Action voor alle openstaande vacatures!

Allround medewerker Action

Wil je toch liever meer informatie over het werken als allround medewerker bij de Action? Hierover hebben we ook een artikel gemaakt. De verschillen met een allround medewerker is o.a. dat deze ook achter de kassa werkt, meer andere taken heeft en net wat meer verdient. Bekijk dit allemaal op onze Action Allround medewerker pagina.

Hoe hebben we dit uurloon berekend?

Het uitrekenen van het loon is nog een klus, het is namelijk niet zo dat iedereen op de zelfde leeftijd het zelfde verdient. Dit hangt af van het aantal uren dat je werkt. We hebben hierboven een schatting gemaakt van het aantal uren en kwamen uit op een gemiddelde van 10 uur per week. De berekening zag er zo uit:

Via de calculator van Action krijg je een salaris per maand als je het aantal uur invult, we hebben dit gedeeld door 4 en dat weer gedeeld door 10. Hierdoor kwamen we uit bij een uurloon zoals hierboven staat vermeld. Action betaald een prima uurloon, het is een vergelijkbaar uurloon met een vakkenvuller van bijvoorbeeld de Plus.