Werken bij Zapp bezorging

Als je gaat werken bij Zapp bezorging ga je 11,50 per uur verdienen. Je krijgt dus niet per bestelling betaald maar per uur. Het voordeel hiervan is dat je ook betaald krijgt tijdens het wachten.

Zapp is altijd op zoek naar de ideale kandidaten om voor hun aan de slag te gaan, dus ben jij sportief en hou je van duurzaam? Wie weet ben jij dan wel de persoon die Zapp zoekt!

Werken bij Zapp bezorging

Werken bij Zapp bezorging & Taalvaardigheid

Om aan de slag te kunnen gaan bij Zapp moet je minimaal Nederlands of Engels spreken. Daarnaast moet je indien je niet uit Nederland komt een werkvergunning hebben om in Nederland te mogen werken.

24/7 levering

Zapp is de enige Flits bezorger die ook in de nachten levert, je kunt bij dit bedrijf 24 uur per dag 7 dagen per week bestellen en geleverd krijgen binnen enkele minuten. Als rider kun je dus ook 24/7 ingezet worden.

Personeelskorting

Als je bij Zapp werkt krijg je 25% personeelskorting, dat is veel meer dan de 10% die andere Flitsbezorg bedrijven bieden!

Tijdens het wachten tussen de bestellingen zijn er ook lekkere snacks beschikbaar!

Aandelenplan bedrijf

Het is mogelijk bij Zapp om deel te nemen aan het aandelenplan, zo kan je mee groeien met het bedrijf door de aandelen die je van het bedrijf bezit.

Solliciteren bij Zapp

Heb je na het lezen van bovenstaande antwoorden nog vragen? Of wil je direct kijken of er een vacature open staat bij jou in de buurt? Bekijk dan de Jobs website van Zapp. Hier staan alle actieve vacatures op die er momenteel beschikbaar zijn.

Ook kun je via de Jobs website contact op nemen met Zapp voor aanvullende vragen.

Gerelateerde artikelen