Werken bij Mc Donalds 2022

Werken bij Mc Donalds? Iedereen kent de Mc Donalds wel, we zijn er ongetwijfeld allemaal wel eens geweest, en op loopafstand is er altijd wel één te vinden. De fastfood gigant is ruim aanwezig over de hele wereld. Of je nou eten koopt in Nederland of in China de burgers en friet (ofwel patat) smaakt altijd hetzelfde! We bespreken ook de nadelen en voordelen werken bij mc donalds.

Functies Werken bij Mc Donalds

Als je in een restaurant gaat Werken bij Mc Donalds heb je onderstaande taken die je gaat uitvoeren:

  • Bereiden van producten in de keuken (En denk ook aan McCafé)
  • De gasten voorzien van de juiste service
  • Bestellingen opnemen bij de drive
  • Schoonmaakwerkzaamheden
  • Bestellingen uitserveren
  • Kassa werkzaamheden (bestellingen opnemen)

Zoals we hierboven vermeld hebben zijn er veel verschillende taken die je gaat uitvoeren tijdens je werkdag. Zo is het werk bij dit Fastfood restaurant erg afwisselend.

Ook is het belangrijk om een echte gastheer te zijn om gasten een goed gevoel te geven. Mocht je het dus leuk vinden om gasten deze ervaring mee te geven tijdens hun bezoek is deze baan echt iets voor jou!

Benieuwd wat je gaat verdienen? Bekijk de Werken bij Mc Donalds Salaris pagina!

Iedereen is welkom!

Bij de Mc Donalds is iedereen welkom! Welk talent je ook hebt! Je kunt je dan vervolgens binnen het bedrijf verder ontwikkelen naar andere hogere functies en een hoop ervaring op doen. Ze streven er naar om een leuke werkgever te zijn maar investeren ook in je toekomst voor later! Ze hebben zelfs hun eigen opleidingscentrum.

Werken bij Mc Donalds

Combineren van werk met andere dingen

Het werken bij de McDonalds is makkelijk te combineren met andere activiteiten! Door de hele ruime openingstijden is het altijd wel mogelijk om naast een andere bezigheid aan de slag te kunnen bij het restaurant bij jou in de buurt!

Je kunt hier uit opmaken dat de Mc Donalds echt een flexibele werkgever is!

Waar staat Mc Donalds voor?

Bij Mc Donalds staat voorop dat iedereen welkom is! Mc Donalds maakt voor niemand een uitzondering. Daarbij staat de crew iedere dag voor de gasten klaar om er weer een onvergetelijke ervaring van te maken.

Minimale leeftijd werken bij McDonalds

Als je wilt Werken bij Mc Donalds moet je minimaal een leeftijd hebben van 15 jaar. Jonger dan 15 is het niet mogelijk om bij dit bedrijf te werken. Daarnaast is het ook niet bij alle restaurants mogelijk om al te werken als je 15 jaar bent.

Gemiddelde gasten per week

Wist je dat er gemiddeld 12.500 personen per week bij de Mc Donalds binnen stappen? Dit enorme grote aantal gasten wordt bedient door de gemiddeld 75 medewerkers (Crew members) die een restaurant gemiddeld heeft.

McDonalds Academy

Naast het werken bij de McDonalds is het ook mogelijk om aan je toekomst te werken, als je minimaal 16 jaar oud bent en een contract hebt van 18 uur of meer werken bij Mc Donalds mogelijk om je aan te melden voor de Academy.

Zo kun je je mbo-diploma of associate degree halen. Deze opleidingen zijn niet alleen maar in de schoolbanken maar worden gecombineerd met praktijkdagen. De theorie wordt gegeven in het opleidingscentrum. Hierbij leer je niet uit boeken maar wordt het meeste via de computer gedaan (leuk feitje: ook je huiswerk is via de computer!)

Als je de opleiding hebt afgerond krijg je een schriftelijk examen en een praktijkexamen in je eigen restaurant.

Buiten opleidingen zijn er ook taaltrainingen Nederlands te volgen!

Solliciteren bij McDdonalds

Salaris Werken bij Mc Donalds

Benieuwd wat je gaat verdienen als je aan de slag gaat bij de Mc Donalds? Neem dan een kijkje op onze salaris pagina! Hier staan alle bruto uurlonen per leeftijd vermeld! Bekijk op onze Uitbetaaldatum Mc Donalds pagina ook wanneer je je loon uitbetaald krijgt!

Solliciteren bij Mc Donalds

Als je wilt solliciteren bij de Mc Donald’s kan dat via de website Werkenbijmcdonalds.nl hier kun je vinden waar dit bedrijf nieuwe medewerkers zoekt en in welke functie.

Nadelen en voordelen werken bij Mc Donalds

De Nadelen en voordelen werken bij Mc Donalds wat zijn die precies? We zochten het voor je uit door een aantal medewerkers te benaderen en te vragen wat deze voor hun zijn.

Voordelen bij Mc Donalds:

Bij voordelen komt vaak de afwisseling en de gezelligheid met collega’s terug. Er zijn altijd crew trainers aanwezig en de werksfeer is gezellig!

Nadelen bij Mc Donalds:

Hier komt naar voor dat er vooral vaak werkdruk is, het is altijd druk met werken. Maar aan de andere kant vinden andere dit ook weer positief, hierdoor gaat de dag wel lekker snel!

Gerelateerde onderwerpen

Onderstaande onderwerpen zijn gerelateerd aan het onderwerp dat hierboven wordt besproken. Mogelijk vind je één van de onderwerpen hieronder ook interessant om te lezen!