Werken bij Action Review

Werken bij Action review. In deze review gaan we kijken naar wat medewerkers over dit bedrijf zeggen. Hier hebben we een uitgebreid onderzoek naar gedaan en 175 meningen van (oud)werknemers verzameld.

Belangrijk om te weten is dat deze werk review geheel onafhankelijk is! We hebben geen banden of contacten met één van de bedrijven waar wij artikelen over gemaakt hebben.

Werken bij Action Review

Algemene beoordeling Action

De algemene Werken bij Action Review. Action is een leuk bedrijf om te werken, het werk bestaat uit het vullen van vakken en het draaien van kassa. In de Action kan het soms spoken, soms is het rustig en soms komen er ineens veel klanten binnen.

Dit zorgt er voor dat het werk lekker afwisselend is. De Action krijgt een algemene beoordeling van een 8,3.

Bedrijfsstructuur

Bedrijf groeit snel, veel sneller dan ze zelf aan kunnen vinden medewerkers. Doorgroeimogelijkheden zijn er zeker, dat is wel het voordeel van een bedrijf dat snel groeit.

Volgens de medewerkers is er veel contact binnen de vestiging zelf, contact met het hoofdkantoor gaat wel gemakkelijk.

Wil je weten wanneer Action je loon uitbetaald? Neem dan een kijkje op de Uitbetaal datum Action pagina!

Doorgroeien

Doorgroeien is mogelijk, je kunt doorgroeien binnen de vestiging naar een leidinggevende functie. Natuurlijk is het ook mogelijk om te solliciteren bij het hoofdkantoor.

Werksfeer

De werksfeer is gezellig! Als we alle reviews bekijken zien we daarop dat de werksfeer altijd positief is. Van de 175 reviews die we momenteel hebben zijn er 0 negatief.

Salaris

Salaris wordt door veel medewerkers beschreven als goed, natuurlijk wilt iedereen altijd meer, maar als je het vergelijkt met een supermarkt als bijvoorbeeld Jumbo betaald Action zeker goed uit!

Werken bij Action ervaring

Om de werken bij action ervaring wat beter in beeld te krijgen, hebben we hieronder een top vijf gemaakt met verschillende voor en nadelen voor het werken met klanten. Deze zijn gebaseerd op alle bestudeerde reviews over de Action.

Pluspunten Werken bij Action review (Top 5)

  • Makkelijk werk
  • Personeels korting
  • Leuke baan met diverse taken
  • Mogelijkheden tot groei
  • Redelijk competitief salaris t.o.v. supermarkten

Minpunten Werken bij Action review (Top 5)

  • Vaak te maken met asociale klanten
  • De vulavonden lopen vaker langer door dan gepland
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Groeien in het filiaal is lastig
  • Bedrijf groeit sneller dan ze aan kunnen

Eind conclusie Action reviews

Het werk is gezellig, afwisselend en met collega’s is het erg leuk werken. De Action krijgt een 8,3 (op 10). Een erg goede prestatie voor een bedrijf dat zo snel groeit!

Solliciteren bij Action

Je kunt solliciteren via de vacature pagina van de action. Hierop staan alle vacatures die momenteel open staan. Mocht de vacature van de winkel waar jij wilt werken er niet bij staan, kun je een job alert instellen.

Zelf Werken bij Action review toevoegen

Heb je zelf bij dit bedrijf gewerkt en wil je een review in ons systeem toevoegen? Mail dan naar reviews (apenstaartje) baan-bij.nl. We zullen binnen enkele dagen je review verwerken in het systeem en je een terugkoppeling geven als dat is gedaan.

Reviews zijn bij ons altijd anoniem, het kan zijn dat je van ons nog wat aanvullende vragen terug krijgt, om te zorgen dat we je mening over dit bedrijf zo volledig mogelijk kunnen maken.