Werken bij Deliveroo

Bij Deliveroo werken is de ideale bijbaan voor iedereen! Of je nu al een baan hebt en wat bij wilt verdienen of je wilt het doen als fulltime baan, het kan allemaal! Je kunt op twee manieren werken bij Deliveroo.

Werken bij Deliveroo

Werken ZONDER KVK registratie bij Deliveroo

Dit noemen ze ook wel Regular riding. Als je zonder KVK aan het werk gaat mag je maximaal per vier weken een bedrag van € 610,56 verdienen. Als je meer probeert te verdienen dan dit bedrag wordt je account tijdelijk geblokkeerd tot de vier weken voorbij zijn.

Overkomt het je nog een keer dat je meer dan het bedrag van € 610,56 overschrijd wordt je account geblokkeerd en kun je alleen verder werken als Limitless Rider.

Om zonder KVK te werken bij Deliveroo moet je een EEA-burger zijn.

Werken met KVK registratie bij Deliveroo

Dit noemen ze ook wel Limitless riding. Je hebt bij deze manier van werken geen limiet. Deliveroo wilt dan wel een KVK en BTW nummer van je hebben. Dit nummer kun je verkrijgen door je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Uurtarief Werken bij Deliveroo

Het uurtarief wordt bepaald door je inzet en hoe je te werk gaat. Zo heb je Peak tijden en Non-Peak tijden. Ook hangt het tarief af of je aaneengesloten ritten maakt. De gemiddelde verdiensten van het werken bij deze bezorgdienst ligt ongeveer op 11 tot 13 euro per uur. Dat is ook terug te vinden op de website van de bezorgdienst.

Benieuwd naar de voor en nadelen? Hier hebben we ook een artikel over gemaakt.

Minimale leeftijd om te Werken bij Deliveroo

Je moet minimaal 16 jaar zijn om te werken als EER-burger

Je moet minimaal 18 jaar zijn om te werken als niet EER-burger

Minimaal nodig om te Werken bij Deliveroo

Je hebt een aantal dingen minimaal nodig om te werken bij de bezorgdienst. Zo heb je minimaal één van onderstaande vervoersmiddelen nodig:

  • Fiets
  • E-bike
  • Scooter
  • Brommer

Daarnaast moet je ook in bezit zijn van een Tas om voedsel in te kunnen vervoeren. Dit kan een Deliveroo tas zijn of een andere tas die aan de minimale eisen voldoet.

Als telefoon heb je minimaal een Android 6.0 of nieuwer nodig of minimaal een iOS 12 telefoon (iPhone).

Vergeet ook niet de veiligheidsuitrusting (bijvoorbeeld een Helm en fietsverlichting)

Werken bij Deliveroo scooter

Solliciteren

Om te kunnen werken bij Deliveroo kun je via deze website solliciteren. Vroeger kreeg je een bonus tot 100 euro na je eerste 30 bestellingen. Echter is deze actie verlopen.

Momenteel is er ook een wachtlijst in de meeste steden om aan het werk te kunnen gaan als bezorger. Houd de website dus goed in de gaten om te zien wanneer er weer nieuwe bezorgers nodig zijn!

Wat gebeurd met met de fooi?

Je fooi die je ontvangt is 100 % voor jou! Deze wordt gelijk uitbetaald met je salaris.

Hoe werkt de uitbetaling?

Je krijgt uitbetaald eens in de twee weken op donderdag. Als je eerder uitbetaald wilt krijgen kun je gebruik maken van de “Cash out” optie in de app. Hier wordt wel een bedrag van € 0,50 voor gerekend door de bezorgdienst.

Hoe zit het met verzekering tijdens het Werken bij Deliveroo

Deliveroo heeft een gratis verzekering voor zijn/haar medewerkers. Dit is een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering dekt alle kosten die er komen bij het geval van letsel of een ongeluk.

Riders met een e-bike vallen ook onder deze verzekering, (max 25 km/h). Mits ze natuurlijk voor de bezorgdienst aan het werk zijn.

Mocht je op een scooter bezorgen dekt deze verzekering dat niet, je bent dan alleen verzekerd als je van je voertuig af bent.

Je bent ook verlicht vanuit je WA verzekering verzekert te zijn voor bezorging. Hierover kun je contact opnemen met je verzekeraar!

Voor het actuele overzicht van deze verzekering verwijzen we je graag door naar de website van Deliveroo, hier staat alles over de verzekering uitgelegd. Ook de actuele wijzigingen.