Werken bij Domino’s bezorger

Om te werken bij Werken bij Domino’s bezorger moet je minimaal 16 jaar zijn.

Vroeger kon je als bezorger aan de slag als je 15 jaar bent, bijvoorbeeld op de fiets. Echter is dit volgens de wet niet meer toegestaan. Meer hierover hebben we uitgelegd in het artikel ‘Domino’s werken leeftijd‘.

Benieuwd wat je gaat verdienen als bezorger? Bekijk dan onze Domino’s bezorger salaris pagina!

Domino's bezorger fiets

Vroeger werd eten alleen bezorgd met de scooter/auto maar tegenwoordig doet Domino’s ook aan het bezorgen met de fiets.

Het is dus ook mogelijk om aan de slag te gaan als bezorger zonder rijbewijs! Vroeger moest je minimaal een scooter rijbewijs hebben om aan de slag te gaan als bezorger maar dat is nu niet meer zo. Geen rijbewijs? Dan wordt je een dominos fietsbezorger!

Voordelen/nadelen werken als bezorger

Voordelen:

  • Je werkt veel met mensen van je leeftijd;
  • Kans op veel fooi;
  • Nooit de zelfde werkplek;
  • Lekker buiten werken (met mooi weer);
  • Vrijheid (geen baas die over je schouder kijkt).

Nadelen:

  • Meeste werktijden zijn in de avond;
  • Met slecht weer buiten werken;
  • Gevaarlijke verkeerssituaties mogelijk;
  • Stratenkennis / adressen zoeken;

Domino's bezorger fooi

Om de belangrijkste vraag meteen te beantwoorden: alle domino’s bezorger fooi is voor jezelf! Deze hoef je niet met je collega’s te delen. Over het algemeen verdienen bezorgers iets minder dan de medewerkers in de winkel.

Dit komt omdat omdat de gene die de pizza’s bakt nooit fooi kan krijgen (dit krijgen de bezorgers). Het kan zomaar zijn dat je op een dag maar een paar euro fooi krijgt, maar er kunnen ook dagen bij zitten (bijvoorbeeld met lekker weer en hele vrolijke klanten) dat je zomaar 30/50 euro fooi pakt op een werkdag.

Zeker nu Domino’s ook met de lunch pizza’s bezorgd (vroeger was het alleen met avondeten) zijn de werkdagen langer en heb je (mogelijk) ook meer ritten en dus meer kans op fooi.

Solliciteren

Heb je bovenstaande punten doorgenomen en heb je zo iets van dat lijkt me wel tof! Of wil je misschien wat meer informatie hebben die wij hier niet melden?

Neem dan zeker een kijkje op de website WerkenBijDominos.nl. Hier vind je meer informatie en een overzicht van alle openstaande vacatures! Bij vragen kun je op deze website ook contact opnemen met Domino’s.