wat is flitsbezorging

Wat is flitsbezorging?

Je hebt het vast wel eens voorbij horen komen, maar wat is flitsbezorging? We leggen je precies uit wat dit precies is. De bedrijven die dit aanbieden schieten momenteel als paddenstoelen uit de grond.

Wat is flitsbezorging?

Stel je voor, je staat in de keuken, het pannenkoekenbeslag is al bijna af, maar je mist een ei… Nu kan je niet je overheerlijke pannenkoeken maken + je kan ook niet zomaar wat anders maken want je bent er al aan begonnen. Pietjes! Wat nu?

Het beste kan je nu snel naar de winkel gaan om dat ei te halen, maar daar doe je best lang over. Op dit probleem proberen nu een aantal bedrijven slim in te spelen.

Meestal binnen 10 minuten bezorging

Deze bedrijven zeggen je boodschappen binnen 10 minuten te kunnen bezorgen. Dus terwijl jij in de kom blijft roeren van het pannenkoeken beslag, komen ze binnen 10 minuten je ei brengen die je niet meer in huis had.

Steeds meer steden

Eerst was dit nog alleen mogelijk in de meest grote steden (Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven & Utrecht bijvoorbeeld), maar het breid zich nu steeds meer uit naar de andere steden (ook de wat kleinere).

Het is nog wel even de vraag welk bedrijf er momenteel bij jou in de omgeving actief is, maar steeds meer verschillende bedrijven worden overal in Nederland actief, allemaal om de strijd van elkaar te winnen zo snel mogelijk landelijke dekking te hebben.

Solliciteren bij een Fits bezorger?

Wil jij gaan werken bij een flits bezorger? Er zijn er momenteel een aantal actief in Nederland. Bekijk de lijst hieronder en ga naar de informatie pagina van deze bezorger!

De winnaar blijft bestaan

De bedrijven maken momenteel nog weinig tot geen winst. Soms maken ze zelfs dik verlies. Investeerders doen er alles aan om één van de bedrijven de grote marktleider te laten worden, want dit bedrijf kan blijven bestaan. Mogelijk dan daarna ook zijn/haar prijzen verhogen (omdat we al aan het gemak gewend zijn & er geen concurrentie meer is).